Latest News

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Ο Μαστρονικόλας, το γαλακτομπούρεκο και οι χορηγίες

Λάβαμε από το e-mail με το ονοματεπώνυμο "Γιάννης Μαστρονικόλας" ένα κείμενο-απάντηση σε...
προηγούμενη ανάρτηση (ΕΔΩ;)

Το κείμενο είναι το εξής: 

"Διάβασα με πολυ προσοχή το δημοσίευμα που αφορά την χορηγία του ολυμπιακού αλλα και του γαλακτομπουρεκου και ομολογώ  οτι μου αρέσει το άρθρο αλλα εχει κάποιες ανακριβιες τις οποίες θα ήθελα να σας διευκρινίσω  για δικη σας ενημέρωση αλλα και δημοσίευση των πραγματικών γεγονότων.
Α) οι ψήφοι που χρειάζονται για να περάσει το συγκεκριμένο θεμα ειναι 25 και οχι 28 κάτι το οποίο δεν συνέβη στην συνεδρίαση διότι οι παρόντες της πλειοψηφίας ηταν λιγότεροι απο 25 και κατα τον νομό ισχύει η αρχή της δεδηλωμενης αλλα οτι αφορά την ψήφιση του θέματος και έγκριση του χρειάζεται πλειοψηφία.
Β) η αναφορά μου στις χορηγίες που εχει κανει η οικογενειακη μας επιχείρηση στον ΔΗΜΟ Πειραιά αρκετά χρονια εώς και σημερα εχει να κανει με το οτι κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι βάζουν πιθανότατα υποψηφιότητα για να μεγαλώσουν το εισόδημα τους με την αντίμισθια των 1700€ μιας αντιδήμαρχιας,και επειδή ολοι γνωρίζουμε οτι ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος εχει μάλλον μικρή εμπειρία απο εργασία..... πρεπει πρώτα να μας δείξει τα ένσημα του και μετα να αναλαμβάνει δημόσια αξιώματα που καθορίζουν και την τύχη μιας πόλης.
Γ) εάν πάρετε τα πρακτικά θα ακούσετε οτι είπά´´ ΕΓΩ ΚΥΡΙΙΟΙ ΒΑΖΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΩ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΔΊΝΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ...ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ...¨ ( και εννοώ φυσικα την αντίμισθια των 1700€ που παίρνει ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος)
Ενδεικτικά σας αναφέρω οτι τις τελαιυταιες ημέρες οι βασιλόπιτα σε παιδικό σταθμό και στα συνεργεία του αποχετευτικου του Δημου μας ειναι χορηγία των Ζαχαροπλαστειων ΜΑΣΤΡΟΝΙΚΟΛΑΣ κάτι που ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος δεν εχει κανει ΠΟΤΕ.
Υ.Γ. Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας θα ήθελα να σας πω οτι διαβάζω reportaz net ανελλιπώς και δεχτείτε τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μου για τον τροπο που μας ενημερωνετε ακομα και εάν υπάρχει κριτική και στο Πρόσωπο  μου την δέχομαι και μάλιστα δεν σας εχω ενοχλήσει ποτε ουτε με e mail διότι πιστεύω οτι ασκειτε σωστή κριτική.ειναι η πρωτη φορά   που επικοινωνώ μαζί σας γιατι τα γεγονότα που αναφέρετε στο δημοσίευμα δεν έγιναν ακριβώς οπως τα γράψατε και φυσικα για να σας εξηγήσω γιατι αναφέρθηκα στις χορηγίες".
Με εκτίμηση

Γιάννης Μαστρονικολας

@Το δημοσιεύουμε χωρίς σχόλιο γιατί είναι η πρώτη του φορά...