Latest News

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Περίεργη διάρρηξη στο γραφείο του δημάρχου...

Διέρρηξαν το γραφείο Δημάρχου!Εύλογα ερωτηματικά και προβληματισμό προκαλεί η περίεργη διάρρηξη στο γραφείο του δημάρχου...
Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κλοπή έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν οι δράστες μπήκαν στο Δημαρχιακό γραφείο - πιθανότατα από παράθυρο στο ισόγειο του κτιρίου - κάνοντας, κυριολεκτικά, άνω - κάτω τον χώρο υποδοχής και το γραφείο της γραμματείας.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο, πως εκλάπησαν, τόσο ο φορητής υπολογιστής του Δημάρχου από το γραφείο του, όσο και της γραμματέως του. Τέλος, οι άγνωστοι δράστες προσπάθησαν να ανοίξουν και το γραφείο της Αντιδημάρχου Παιδείας, που βρίσκεται, επίσης, στον πρώτο όροφο του Δημαρχιακού Μεγάρου. Οι  άντρες της "Σήμανσης" πήραν αποτυπώματα, ενώ ερευνώνται οι απώλειες από την πρωτοφανή αυτή πράξη. 
Σε γραπτή του δήλωση, ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, αναφέρει για το περιστατικό:  Αφαιρέθηκαν οι προσωπικοί υπολογιστές (λάπτοπ) του Δημάρχου και της γραμματέως του.  Αναμένουμε την τάχιστη εξιχνίαση της υπόθεσης από την Αστυνομία.  Συνεχίζουμε κανονικά τη δουλειά μας, και δεν πτοούμαστε από τέτοιες ενέργειες».