Latest News

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Γιατί αναβλήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά- Ποιος ξέχασε την Επιτροπή Διαβούλευσης

Μπορεί να έχει ξανασυμβεί, αλλά είναι σπάνιο ν' αναβάλλεται προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά στην κυριολεξία στο...
παραπέντε. 
Όπως γράψαμε (ΕΔΩ), λίγη ώρα πριν την έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου άρχισαν να ειδοποιούν τους επικεφαλής των παρατάξεων και τους δημοτικούς συμβούλους ότι η συνεδρίαση αναβάλλεται. 
Ο λόγος είναι πως λογάριαζαν να κάνουν τη συνεδρίαση, χωρίς... τον ξενοδόχο! Στην προκειμένη περίπτωση,  αυτός ήταν η Επιτροπή Διαβούλευσης, την οποία...είχαν ξεχάσει να ειδοποιήσουν πριν από την προγραμματισμένη σημερινή συνεδρίαση.
 Η Επιτροπή αυτή αποτελείται από δημότες και φορείς της πόλης, εκ των οποίων κάποιοι πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ. Η συγκεκριμένη διαβούλευση προβλέπεται να γίνεται πριν από τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία είχε εξετάσει ήδη το θέμα του προϋπολογισμού. 
Η παράλειψη αυτή δεν είναι τυπική, γιατί θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμα και σε ακύρωση της ψήφισης του προϋπολογισμού.
 Έτσι, ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης και ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γιώργος Δαβάκης αποφάσισαν την αναβολή της συνεδρίασης. Όπως μας ενημέρωσαν, η Επιτροπή Διαβούλευσης προγραμματίστηκε να συγκληθεί την Πέμπτη και η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μετατέθηκε για την επόμενη Δευτέρα.  
@ Αλήθεια, ποιος έκανε την γκάφα και...ξέχασε την Επιτροπή Διαβούλευσης;