Latest News

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Κοίτα πως έφυγε ο κερατάς... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας ζηλιάρης άνδρας είδε την κοπέλα του να έχει πιάσει συζήτηση με δύο αγνώστους μέσα σε μπαρ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν σε μπαρ στην πόλη Λεϊζού της Κίνας, όταν ένας άνδρας διαπίστωσε ότι η κοπέλα του είχε πιάσει κουβέντα με αγνώστους.

Τα όσα έγιναν και καταγράφηκαν, εν μέρει, από τις κάμερες ξεπερνούν ακόμα και τα όρια της υπερβολής. Όλα ξεκίνησαν όταν δύο άνδρες, ηλικίας 35 και 29 ετών, άρχισαν να προσεγγίζουν μία κοπέλα, που καθόταν μόνη της στο μπαρ, πιάνοντας εν τέλει συζήτηση.
Λίγα λεπτά αργότερα, εμφανίζεται ο "σίφουνας", ο ζηλιάρης σύντροφος της κοπέλας μαζί με δύο φίλους του. Δεν είναι όμως μόνοι τους, καθώς κουβαλούν όπλα και ματσέτες. Επιτίθενται με αυτά στους δύο ανυποψίαστους άνδρες, οι οποίοι προσπαθούν να ξεφύγουν από την μανία των δραστών.
Ο ένας αρπάζει ένα σκαμπό για να προστατευθεί αλλά δεν καταφέρνει πολλά ενώ κάποια στιγμή "δραπετεύει" και βγαίνει στο δρόμο, όπου εκεί τον περιμένει "νέος γύρος" ξύλου. Αποτέλεσμα είναι οι δύο άνδρες, που "τόλμησαν" να φλερτάρουν την κοπέλα, να καταλήξουν με βαριά τραύματα στο νοσοκομείο ενώ οι τρεις δράστες αναζητούνται από την αστυνομία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν "άρχισαν τα όργανα", η κοπέλα εξαφανίστηκε...