Latest News

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Το "οφσάιντ" του Ιωσήφ Βουράκη...

Τον Ιωσήφ Βουράκη δεν έχουμε την τύχη να τον γνωρίζουμε προσωπικά και δεν έχουμε μιλήσει ποτέ μαζί του ούτε...
στο τηλέφωνο!
Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να έχουμε φιλοξενήσει κατά καιρούς τις απόψεις του και μάλιστα με αρκετά θετικά σχόλια για να μην πούμε ότι ορισμένα ήταν και αποθεωτικά, χωρίς καν να υπάρχει καμία τέτοια υποχρέωση.
Με έκπληξη είδαμε να κοινοποιεί στο facebook ένα σύνδεσμο από ένα site που συνεχίζει να μας κάνει τσάμπα διαφήμιση.
Ο συγκεκριμένος σύνδεσμος που κοινοποίησε ο Ιωσήφ Βουράκης αφορά ουσιαστικά απάντηση σ' ένα δικό μας σχόλιο σχετικά με την παρουσία/απουσία του από την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά.(ΕΔΩ) 
Υποθέτουμε ότι για τον κοινοποιεί ο ίδιος θα συμφωνεί με όσα γράφονται και θα μπορούσαν ν' αποτελούσαν και δική του απάντηση την οποία δεν μας έστειλε ποτέ, όπως έκανε άλλες φορές όταν ήθελε να δημοσιοποιηθούν οι θέσεις του.
Ο ίδιος διαβάζει πολύ καιρό "Reportaz Net" και μπορεί να ξεχωρίσει την διαφορά με τους υπόλοιπους. Έφυγε νωρίς από το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, όπου συζητούνταν κρίσιμα θέματα, όπως ο προϋπολογισμός. 
Αυτό όσο κι αν ενοχλεί, είναι πραγματικότητα. Εκτός κι αν πρόλαβε να τοποθετηθεί για τα σοβαρά θέματα του Δ.Σ. και δεν το πήραμε χαμπάρι. Αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο μπορεί να μας στείλει την τοποθέτησή του για να την δημοσιεύσουμε, γιατί, πιθανόν θα είχε σοβαρό λόγο ν' αποχωρίσει νωρίς από τη συνεδρίαση, καθώς είναι κάτι που δεν το συνηθίζει... (Προφανώς δεν κρατούσε κανένας χρονόμετρο, αλλά σκέφτηκες ότι ίσως θα ήθελαν να ακούσουν την άποψη του, τουλάχιστον όσοι τον τίμησαν με τη ψήφο του;) 
Σε κάθε περίπτωση, δεν πρόκειται για καμία επίθεση, αφού δεν υπάρχει κανένας τέτοιος λόγος. Αν θέλει να του κάνουμε κάτι τέτοιο, τότε δεν έχει παρά να το ζητήσει ο ίδιος! Αλλά να ξέρει ότι δεν θα του κάνουμε τη... χάρη, γιατί δεν βλέπουμε το λόγο! Πειράζει;   
Πάντως, το κακό είναι πως φάνηκε ν' απαντά κρυμμένος πίσω από άλλον, αλλά έτσι εκτίθεται περισσότερο κι αυτό είναι "οφσάιντ", Ιωσήφ Βουράκη...