Latest News

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Συμβόλαιο θανάτου: Σκότωσαν αρχιφύλακα των φυλακών σε ενέδρα έξω από το σπίτι του...

Σκότωσαν αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού έξω από το σπίτι τουΣυμβόλαιο θανάτου δείχνει η δολοφονία αρχιφύλακα των φυλάκων μετά από ενέδρα έξω από το...
σπίτι του.
 Ο 47χρονος αρχιφύλακας των φυλακών Δομοκού δολοφονήθηκε το απόγευμα κοντά στη Λαμία.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γνωστά, το θύμα, βγήκε από το σπίτι του το απόγευμα του Σαββάτου στη περιοχήν Κουβέλα, ανάμεσα στη Λαμία και την Στυλίδα.
Μόλις μπήκε στο αυτοκίνητό του, τον πλησίασε επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονταν δύο ή τρία άτομα και άνοιξαν πυρ εναντίον του με Καλάσνικοφ και εννιάρι πιστόλι.
Το θύμα «γαζώθηκε» με πάνω από 20 σφαίρες στο θώρακα και το κεφάλι .
Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και εξεπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό ενώ ελέγχουν με μπλόκα την ευρύτερη περοχή για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου και των δραστών.
Ο άτυχος 47χρονος, πατέρας δυο παιδιών, τα τελευταία χρόνια ήταν αρχιφύλακας στις φυλακές Δομοκού και αποτελούσε στόχο πολλών κακοποιών, είτε έχουν αποφυλακιστεί, είτε είναι ακόμη μέσα.
Το χρονικό 
Σύμφωνα με το Lamiareport, όλα δείχνουν συμβόλαιο θανάτου για τον 47χρονο αρχιφύλακα Μάκη Γκαλιμάνη, πατέρα δυο ανηλίκων παιδιών.

Ο αρχιφύλακας ήταν στο σπίτι του στη Κουβέλα Στυλίδας μαζί με τη μάνα του, τον αδελφό του και μια φίλη της οικογένειας.

Λίγο πριν τις 5:00΄ το απόγευμα ο αρχιφύλακας βγήκε από το σπίτι για να πάει για κυνήγι. Μόλις άνοιξε την πόρτα του βυσσινί Suzuki Vitara και κάθισε στο κάθισμα του οδηγού, οι εκτελεστές τον γάζωσαν με τα καλάσνικοφ.
«Δεν είχε προλάβει να κλείσει την πόρτα. Είχε δεχθεί πολλές σφαίρες σε όλο το σώμα, ακόμα και το λαιμό. Το αυτοκίνητο το έκαναν κόσκινο..», είπε ένας από τους γείτονες που έφτασαν αμέσως στο σημείο.
Η μητέρα του και ο αδελφός του που άκουσαν τους πυροβολισμούς πετάχτηκαν έξω και πάγωσαν αντικρίζοντας τον αρχιφύλακα νεκρό μέσα στα αίματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιος από τους δικούς του πρόλαβε να δει ένα αυτοκίνητο μαύρο να απομακρύνεται με ταχύτητα, ωστόσο δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα στοιχεία.
Ο νεκρός αρχιφύλακας παραμένει μέσα στο αυτοκίνητο μέχρι να φτάσει στο σημείο ιατροδικαστής, ενώ καταφθάνει και κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής από την Αθήνα.
Ο άτυχος 47χρονος τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στις φυλακές Δομοκού και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν στενός φίλος και κουμπάρος του Αραβαντινού.