Latest News

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Τα συλλυπητήρια του Βαγγέλη Μαρινάκη

vagelis-marinakis-570
Δηλώσεις που θα συζητηθούν για πολλές μέρες έκανε ο «ισχυρός» άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την ήττα από... τον Παναθηναϊκό.
Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και χαρακτήρισε τα όσα έγιναν πριν από το ντέρμπι «κτηνωδία» και ευχήθηκε συλλυπητήρια στον Παναθηναϊκό!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Δυστυχώς σήμερα ζήσαμε μία κτηνωδία. Αυτά που είδα δεν τα είχα φανταστεί ποτέ. Ότι με το που θα μπει η ομάδα μας μέσα στο γήπεδο θα είχαμε εισβολή. Όσο για αντικείμενα; Από καρφιά μέχρι πέτρες και μπουκάλια. Είδαμε και τι έγινε με τον προπονητή μας. Εγώ είπα στους συνεργάτες μου ότι αυτά τα βλέπαμε στο Ιράκ. Είναι μία ξεφτίλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα ήμουν ο πρώτος που θα έδινε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό αλλά αξίζουν μόνο συλλυπητήρια! Οι παίκτες μας υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορούσαν να παίξουν. Τραυματίστηκε παίκτης μας.
Ο προπονητής μας δεν μπορούσε να κάνει τακτική. Αυτά γίνονται όταν ένα συγκεκριμένο κανάλι και ένα ραδιόφωνο ή και δύο ραδιόφωνα και μία συγκεκριμένη εφημερίδα βομβαρδίζει 24 ώρες το 24ωρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ντροπή. Να τους χαίρεστε όλους αυτούς που μιλούν για διαφάνεια και ανθρώπινες συνθήκες. Στο Καραϊσκάκη δεν θα γίνονταν ποτέ αυτά. Πήγαμε στους παίκτες. Άλλοι είναι χτυπημένοι. Άλλοι είναι σοκαρισμένοι και άλλοι πολύ στεναχωρημένοι. Δεν τα έχουν δει αυτά πουθενά στις χώρες τους. Μακάρι να ήταν ανθρώπινες οι συνθήκες και να έδινα συγχαρητήρια. Στα σπορ κερδίζει ο καλύτερος. Όμως δεν χωράει καμία κριτική γι' αυτό ματς».