Latest News

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Αυτοί είναι οι 5 υποψήφιοι του Ελληνικού Τελικού της Eurovision (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αυτοί είναι οι 5 υποψήφιοι του Ελληνικού Τελικού της Eurovision – Ποιος θα τον παρουσιάσει
Πέντε είναι οι υποψήφιοι που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον 60ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού...
στην Αυστρία.

 Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης του ελληνικού τελικού της Eurovision, που θα παρακολουθήσουμε την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, είναι οι εξής:

Θωμαή Απέργη & Legend

Θωμαή Απέργη & Legend

Μαρία-Έλενα Κυριάκου

Μαρία-Έλενα Κυριάκου

Barrice

Barrice

C:Real

C:Real

Shaya

Shaya
Οι υποψήφιοι προέκυψαν ύστερα από το ενδιαφέρον ΝΕΡΙΤ προς τις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες των οποίων οι τραγουδιστές αυτοί αποτελούν μέλη. Η τελική επιλογή ήταν των δισκογραφικών, οι οποίες επέλεξαν υποψήφιο καλλιτέχνη και τραγούδι για να διαγωνιστούν στον ελληνικό τελικό που θα μεταδοθεί απευθείας από τη ΝΕΡΙΤ.
Η ανακοίνωση των υποψήφιων τραγουδιών, των συντελεστών και του τελικού καλλιτεχνικού σχήματος που θα πλαισιώσει τον κάθε υποψήφιο καλλιτέχνη θα γίνει σε συνέντευξη Τύπου που θα λάβει χώρα στα τέλη Φεβρουαρίου. Τα 5 υποψήφια τραγούδια θα μεταδίδονται από όλα τα μέσα της ΝΕΡΙΤ και του Mad TV (τηλεόραση, ραδιόφωνο και ίντερνετ), προκειμένου να γνωστοποιηθούν στους φίλους του διαγωνισμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 26 Φεβρουαρίου θα ακούσουμε τα τραγούδια των υποψηφίων. Θα υπάρξει μάλιστα και επίσημη ανακοίνωση των παρουσιαστών του ελληνικού τελικού, με επικρατέστερο όνομα αυτό του Δημήτρη Ουγγαρέζου.