Latest News

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Άφραγκος ψώνισε στο αμόρε του 2.200 ευρώ!

Πήγε άφραγκος ψώνισε στο αμόρε του 2.200 ευρώ και έγινε ....Γνωστός επιχειρηματίας φέσωσε για τα καλά έμπορο ένδυσης και όλα αυτά για να ντύσει με μοδάτα ρούχα το νέο του...

αμόρε!
 Όλα συνέβησαν πριν δυο εβδομάδες, σύμφωνα με το dete,  σε ένα από τα ακριβά καταστήματα ρούχων που λειτουργεί στο κέντρο της Πάτρας.
Ο εν λόγω επιχειρηματίας, που με ανάλογες ενέργειές του ή και με τους κατά καιρούς έρωτές του έχει δώσει «τροφή» για συζητήσεις και σχόλια, εμφανίστηκε με το πολυτελές τζιπ του έξω από το κατάστημα Σάββατο μεσημέρι λίγη ώρα πριν το κλείσιμο. Κατέβηκε χαιρετώντας από μακριά τον συνονόματό του έμπορο ο οποίος είδε να κατεβαίνει από την πόρτα του συνοδηγού του τζιπ μία καλλίγραμμη και πολύ εντυπωσιακή ξανθιά, η οποία παρεμπιπτόντως μιλούσε σπαστά ελληνικά.
Ο επιχειρηματίας είπε στον έμπορο πως ήθελε να ψωνίσει για εκείνη και ο καταστηματάρχης την υποδέχθηκε δίνοντας οδηγία στην υπάλληλό του να της δείξει... τα καλύτερα! Έτσι κι έγινε. Μισή ώρα μετά, η ξανθιά είχε επιλέξει ρούχα αξίας περίπου στα 2.200 ευρώ. Ο επιχειρηματίας πήρε τις τσάντες, τις φόρτωσε στο τζιπ και είπε στον έμπορο: «Πετάγομαι στην τράπεζα να βγάλω χρήματα, αφήνω το κορίτσι στο σπίτι του και έρχομαι να σε πληρώσω...»!Ο έμπορος αιφνιδιάστηκε αλλά δεν μπορούσε να κάνει κι αλλιώς σε ένδειξη καλής θέλησης και λόγω της φιλίας που είχε με τον επιχειρηματία, τον οποίο φυσικά δεν ήθελε να προσβάλει. Έτσι, έδιωξε την υπάλληλό του και ο ίδιος περίμενε τον επιχειρηματία να γυρίσει για να κλείσει ταμείο. Όσο κι αν περίμενε όμως, ο επιχειρηματίας έγινε... άφαντος!

Δεν απαντά στα τηλέφωνα!Ο έμπορος περίμενε και την Δευτέρα, και την Τρίτη και όλη την υπόλοιπη εβδομάδα. Ταυτοχρόνως προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τον εξαφανισμένο επιχειρηματία αλλά εκείνος δεν απαντούσε σε καμία από τις κλήσεις που του έκανε στο κινητό του τηλέφωνο. Έτσι, ο έμπορος τηλεφώνησε σε έναν τρίτο γνωστό Πατρινό, κοινό τους φίλο, με την ελπίδα ότι ίσως να είχε κάποιο άλλο τηλέφωνο του επιχειρηματία. Και η απάντησή του ήταν: «Ωχ, σε φέσωσε και σένα; Γιατί και με μένα το ίδιο έκανε και έχω κόψει κάθε επαφή μαζί του»! Ο έμπορος εξοργίστηκε και άρχισε να τον ψάχνει παντού, αλλά χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. Πάντως το θέμα έχει γίνει γνωστό ευρέως και οι συζητήσεις σε πηγαδάκια της πόλης δίνουν και παίρνουν...
@ Άπαιχτος ο άφραγκος χορηγός...