Latest News

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

"Τα είπε όλα" σε 213 λέξεις ο Γιάννης Μώραλης


Σε 213 λέξεις ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης τα είπε όλα, δίνοντας το στίγμα για την έως τώρα θητεία του στο...




Δήμο Πειραιά.

Μιλώντας στην κοπή πίτας της Δ' Δημοτικής Κοινότητας, στον πολιτιστικό πολυχώρο "Κώστας Κωσταράκος", κάτω στον Πειραιά στα Καμίνια, ο Γιάννης Μώραλης είπε, μεταξύ άλλων, τα εξής: 

"Πιστεύω ότι προχωράμε ικανοποιητικά. Δεν λέω ότι άλλαξε ο Πειραιάς ή οι γειτονιές, αλλά τηρουμένων των αναλογιών και των προβλημάτων που υπάρχουν – κυρίως των οικονομικών - και στη χώρα και στον Πειραιά, νομίζω ότι βαδίζουμε ικανοποιητικά. Επαναλαμβάνω, αυτό που δείχνουμε είναι διάθεση και όρεξη. Δεν είναι η λύση να είναι ένας μόνιμος χορηγός για την πόλη η ΠΑΕ «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» ή ο Πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης. Η λύση είναι να μπορέσει ο Πειραιάς «να πατήσει στα πόδια του» και οικονομικά. 
Βεβαίως στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε και οι χορηγίες της ΠΑΕ «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» και του Βαγγέλη Μαρινάκη και άλλων ανθρώπων είναι πολύ σημαντικές για τη λειτουργία της πόλης, αλλά δεν πρέπει να μένουμε εκεί,  ούτε να   εφησυχάζουμε. Επιδίωξη είναι  οι χορηγίες να είναι κάτι παραπάνω από τα βασικά. Γιατί το «κακό»  δεν είναι ότι γίνονται χορηγίες. Είναι ότι γίνονται χορηγίες για πολύ βασικά και αυτονόητα πράγματα. Και όχι για τα παραπάνω. Εμείς θέλουμε για τα αυτονόητα και τα βασικά να μπορέσει να ανταπεξέρχεται ο Δήμος, ως οφείλει. 
Γι΄ αυτό άλλωστε όλοι εσείς πληρώνετε δημοτικά τέλη, για να μπορεί ο Δήμος να κάνει όλα εκείνα τα οποία έχει καθήκον να κάνει. Και να έρχεται ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού και οι άλλοι άνθρωποι που έχουν μια οικονομική άνεση και να προσφέρουν για το παραπάνω. 
Αυτή είναι η επιδίωξη...".

@ "Τα είπε όλα" ο δήμαρχος...