Latest News

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Τριπλή δολοφονία με θύμα 19χρονο μοντέλο - Το φονικό, το ριάλιτι και τα ναρκωτικά [εικόνες]


Η τριπλή ανθρωποκτονία έγινε στην πόλη Charlotte, στην Βόρεια Καρολίνα...
την Τρίτη. Η 19χρονη Mirjana Puhar, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι του φίλου της, ο οποίος επίσης έχασε την ζωή του, μαζί με τον συγκάτοικο του.

Το μοντέλο με καταγωγή από την Σερβία, έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο reality «America’s Next Top Model». Δεν κατάφερε όμως να κερδίσει τον τίτλο και έφυγε στο δέκατο επεισόδιο του show. Τα τρία θύματα, βρήκε φίλος του ζευγαριού, που έφτασε στο σπίτι, μετά από τηλεφώνημα που έλαβε για πυροβολισμούς στο σημείο. Στο χώρο αντίκρισε τα άψυχα σώματα της 19χρονης καλλονής και του 23χρονου φίλου της,  Jonathan Cosme Alvarado, με τον οποίο είχε συνάψει σχέση πριν από μερικούς μήνες και του συγκατοίκου του Jusmar Isiah Gonzaga-Garcia, ετών  21.
Συνελήφθη και κατηγορείται για φόνους σε πρώτο βαθμό ο 19χρονος Emmanuel Jesus Rangel. Οι Αρχές κάνουν λόγο για υπόθεση ναρκωτικών ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τα θύματα γνώριζαν τον θύτη.
Η Mirjana Puhar, μετανάστευσε στην Αμερική από την Σερβία κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Κοσσυφοπέδιο, σε ηλικία πέντε ετών. Μαζί με την οικογένειά της μετακόμισε από την Νέα Υόρκη στην Βόρεια Καρολίνα πριν από δέκα χρόνια. Οσοι την γνώριζαν μιλούσαν για ένα άγριο κορίτσι.