Latest News

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Το απίστευτο επικοινωνιακό Vertigo της ΝΔ : Προεκλογική επίθεση Σπυράκη σε Λαζόπουλο!


Λένε ότι όταν πάει κάτι στραβά και έχει πάρει την κάτω βόλτα, τότε συνήθως μπορεί κανείς εύκολα να πέσει από τη μια γκάφα...
στην άλλη.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει με την επικοινωνιακή πολιτική της ΝΔ που κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο, μπροστά στην διαγραφόμενη ήττα στις επερχόμενες εκλογές. 
Η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά έχει χάσει ήδη την εκλογική αναμέτρηση πριν καν ανοίξουν οι κάλπες. 
Από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου (την πάτησε όταν βγήκε και πρότεινε το Σταύρο Δήμα χωρίς να έχει εξασφαλίσει τους 180 βουλευτές). 
Πρώτα άρχισε να επενδύει στο φόβο με τακτική αλλά 2012, αλλά δεν είδε πως έπιασε στους ψηφοφόρους, ενώ ουσιαστικά ακύρωνε το όποιο έργο πίστευε ότι έκανε στα 2,5 χρόνια διακυβέρνησης της χώρας. 
Μετά έβγαλε τα σποτάκια της πλάκας και πέτυχε να διασκεδάσει τους χρήστες που γελάνε ακόμα στο διαδίκτυο.
Τώρα φαίνεται πως ξεπέρασε ακόμα και το πιο κακό της εαυτό, αφού η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη δεν κρατήθηκε και μπήκε στο πειρασμό να βγάλει δελτίο τύπου ακόμη και για τον κωμικό ηθοποιό Λάκη Λαζόπουλο έβγαλε η ΝΔ, ανακηρύσσοντάς τον σε πολιτικό συνομιλητή.

@ Ίσως δεν υπάρχει παγκόσμιο προηγούμενο κόμμα που θέλει να διεκδικήσει ξανά την κυβέρνηση να βγάζει ανακοίνωση καταγγέλλοντας τον παρουσιαστή σατυρικής τηλεοπτικής εκπομπής! 
Μιλάμε για το επικοινωνιακό Vertigo της ΝΔ