Latest News

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Ένα like για την Σταυρούλα Αντωνάκου (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν και θα περίμενε κανείς να πει κάτι περισσότερο για τον Πειραιά, που είναι γέννημα θρέμμα και όχι μόνο, παρόλα αυτά δεν μπορεί να μην μπείτε στο πειρασμό να διαβάσετε όσα είπε η Σταυρούλα Αντωνάκου (ΦΩΤΟ), μιλώντας σε εκπομπή στο...
δημοτικό ραδιόφωνο.
Δείτε τα βασικά σημεία συνέντευξης της υποψήφιας βουλευτή στην Α΄Πειραιώς και Νήσων στο Κανάλι Ένα 90,4 FM. 


''Άνθρωποι επιτυχημένοι να βγουν μπροστά για το καλό του τόπου''
''Αυτό που με έκανε να αποδεχθώ την πρόταση του Σταύρου Θεοδωράκη είναι ότι το Ποτάμι έχει πάρα πολλά κοινά με τον συνδυασμό ''Πειραιάς Νικητής'' με τον οποίο κατέβηκα ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές. 
Η φιλοσοφία του ''Πειραιά Νικητή'' όταν δημιουργήθηκε είναι ότι εμείς θέλουμε να φύγουμε από τα στενά κλισέ του πολιτικού συστήματος. Θέλαμε άνθρωποι επιτυχημένοι, οι οποίοι αγαπούν τον Πειραιά να βγουν μπροστά, να προσφέρουν χωρίς να έχουν προσωπικό όφελος και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, γιατί η κατάσταση και στη χώρα και στον Πειραιά είναι πάρα πολύ δύσκολη''.

''Το Ποτάμι αποτελείται από σημαντικές προσωπικότητες που θέλουν να προσφέρουν''
''Δεν είμαι πολιτικός, αλλά άνθρωπος μιας γενιάς ταλαιπωρημένης από τον ξύλινο λόγο των πολιτικών. Ακόμα και αν δεν κατέβαινα υποψήφια Βουλευτής, θεωρώ πως όλοι οφείλουν να ψηφίσουν. Είναι το μοναδικό όπλο που έχουν οι Έλληνες πολίτες να πάρουν μέρος στην εκλογική διαδικασία και να αλλάξουν τα πράγματα, να είναι αποφασισμένοι, να έχουν δει, να έχουν ακούσει και να ξέρουν για ποιό λόγο ψηφίζουν. Όταν δεν μας αρέσει ένας πολιτικός, σε όποιο χώρο και αν είναι αυτός μπορείς να τον καταψηφίσεις. Ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι όλοι οι πολιτικοί είναι απατεώνες. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν να επιδείξουν έργο, που προσπάθησαν να προσφέρουν. Το Ποτάμι έχει προσελκύσει πολύ σημαντικές προσωπικότητες  των Επιστημών, Πανεπιστημιακούς,  ανθρώπους από το χώρο του Αθλητισμού και από όλους τους χώρους. Δεν δίνεται μια κομματική γραμμή, αποφασίζουμε σαν ομάδα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια εθνική ομάδα διάσωσης''.

''Έχουμε όραμα για τη χώρα και θέλουμε να πετύχουμε''
''Με ενδιαφέρει να εστιάζω σε όσα θέλουμε να κάνουμε, στο όραμά που έχουμε για τη χώρα και για ποιό λόγο άνθρωποι που δεν έχουμε ανάγκη ούτε την αναγνωρισιμότητα, ούτε είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί, μπήκαμε στη διαδικασία των εκλογών με στόχο να πετύχουμε. Ένας από τους λόγους που με έπεισε να είμαι υποψήφια είναι και το νόημα του σλόγκαν του Ποταμιού Να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα. Αυτή είναι η αλήθεια και αυτό πρέπει να κάνουμε''.

''Το Ποτάμι δεν διαπραγματεύεται την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη''
''Οι θέσεις του Ποταμιού θα είναι ίδιες ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι το πρώτο κόμμα. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε στη χώρα και στους Έλληνες ασφάλεια, ότι η Ελλάδα δεν διαπραγματεύεται την έξοδό της από την Ευρωζώνη και το Ευρώ. Προσδοκούμε από τους Έλληνες ψηφοφόρους να μας δώσουν όσο γίνεται περισσότερη δύναμη μέσα στη Βουλή για να εμποδίσουμε να γίνουν πράγματα στα οποία έχουμε βάλει κόκκινη γραμμή. Τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί η κοινή λογική στον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας. Εμείς εστιάζουμε στα βασικά θέματα που καίνε την ελληνική κοινωνία, την ανεργία, την παιδεία, την υγεία κ.α.''

Αν θέλετε μπορείτε να την ακούσετε και στο βίντεο



@ Αν τελικά δεν διαβάσατε τις δηλώσεις ή δεν ακούσατε το βίντεο, τότε μάλλον σας "μάγεψε" η φωτογραφία της Σταυρούλας 
-like- Αντωνάκου!