Latest News

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Bye Bye WiFi στο Δήμο Πειραιά - Ούτε στο δημαρχείο δεν υπάρχει δωρεάν ασύρματο ίντερνετ! (ΒΙΝΤΕΟ)



Αν επισκεφθεί κανείς το δημαρχείο Πειραιά, τότε με έκπληξη θα διαπιστώσει ότι δεν μπορεί να έχει δωρεάν...
ασύρματο ίντερνετ!



Αυτό μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι πραγματικότητα. Παρά την πολυδιαφημισμένη εξαγγελία του πρώην δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου ότι σε 20 σημεία θα τοποθετηθεί δωρεάν ασύρματο ίντερνετ, προκειμένου να έχουν πρόσβαση οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες της πόλης. 

Απλά θυμίζουμε πως ο πρώην δήμαρχος άρχισε να υπόσχεται δωρεάν ίντερνετ από το 2011 και συνέχισε να το εξαγγέλλει ακόμα με μεγαλύτερο στόμφο με αφορμή τις εξαγγελίες του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά  για δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Μάλιστα, τα 20 σημεία που είχε ανακοινώσει ο Δήμος Πειραιά ήταν: Πλατεία Κοραή (εκεί βρίσκεται το Δημαρχείο της Πόλης), Πύργος, Ναυτικό Μουσείο, Πλατεία Αλεξάνδρας, Πανεπιστήμιο Πειραιά, Άγιος Σπυρίδωνας, Άγιος Διονύσιος, ΗΣΑΠ, Άγιος Νικόλαος, Πλατεία Τερψιθέας, Πλατεία Κανάρη, Βοτσαλάκια και στη γύρω περιοχή, Προφήτης Ηλίας, Μικρολίμανο, Δελφινάριο, Μανιάτικα, Πλατεία Μεταμορφώσεως, Καμίνια και φυσικά στο λιμάνι του Πειραιά.(Στο λιμάνι είχε εδώ και χρόνια από τον ΟΛΠ)

Τελικά ο πρώην δήμαρχος αποχώρησε από το Δήμο Πειραιά και η νέα δημοτική αρχή του Γιάννη Μώραλη διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε δωρεάν WiFi ούτε το κτίριο του δημαρχείου! 
@ Αν και τώρα μάλλον τα οικονομικά του Δήμου Πειραιά δεν αφήνουν πολλά περιθώρια, ίσως κάτι να μπορούσε να γίνει με κάποια δωρεά από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και δημοτικό σύμβουλο Πειραιά Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλιώς να πείτε Bye Bye WiFi στο Δήμο Πειραιά...
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ