Latest News

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Ο Χριστόδουλος Ξηρός καταρρίπτει τα σενάρια περί τρομοκρατικό χτύπημα στις φυλακές Κορυδαλλού


Διαψεύδει το χτύπημα στον Κορυδαλλό ο Ξηρός


Ο Χριστόδουλος Ξηρός φέρεται να διαψεύδει τα αστυνομικά σενάρια για τρομοκρατικό χτύπημα με ρουκέτες και αντιαρματικά στις... φυλακές Κορυδαλλού.
 Ο συνήγορος του Χριστόδουλου Ξηρού, Φραγκίσκος Ραγκούσης, μίλησε  για τα όπλα, τις κινήσεις αλλά και το χτύπημα που φέρεται πως ετοίμαζε ο τρομοκράτης.


«Προμηθεύτηκε ο ίδιος όλο τον οπλισμό που υπήρχε στο σπίτι του. Δεν είχε καμία επαφή με άλλες επαναστατικές οργανώσεις. Δεν ήρθε σε επαφή με άλλα άτομα. Η προμήθεια των όπλων αυτών, εντάσσεται μέσα στην επαναστατική του δράση. Φυσικά και δεν βγήκε έξω για να κάνει διακοπές. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο στόχος είναι να βουτήξει τα χέρια του στο αίμα», είπε αρχικά μεταξύ άλλων ο Ραγκούσης και συνέχισε:
«Δεν επιβεβαιώνουμε την επίθεση στις φυλακές Κορυδαλλού με αντιαρματικά και εκρηκτικά. Το σχεδιάγραμμα είναι ένα πρόχειρο σχεδιάγραμμα το οποίο επεξεργάζεται η αστυνομία διότι η προανάκριση συνεχίζεται. Από τα στοιχεία της δικογραφίας δεν υπάρχει κάτι που να δένει τον ισχυρισμό αυτό των διωκτικών αρχών για χτύπημα στις φυλακές του Κορυδαλλού. Το να επιτεθείς στις φυλακές του Κορυδαλλού, με αντιαρματικό, να μπεις μέσα, πως θα μπορούσε να γίνει αυτό; Δεν το δέχθηκε το σχεδιάγραμμα ο Χριστόδουλος Ξηρός. Μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει τίποτα σχετικό.