Latest News

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Ποιοι πήγαν στη συγκέντρωση Αρβανιτόπουλου

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ στην Α' Πειραιώς Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου στον ΟΛΠ θα λέγαμε πως ήταν λίγο...πολύ αναμενόμενη.

Τόσο από το μέγεθος του κόσμου, όσο και από τις παρουσίες.
Εκείνο όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι οι παρουσίες που κάθισαν στην πρώτη σειρά της εκδήλωσης και δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες από κάθε πλευρά και άποψη. 
Ξεχωρίζει η παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος φαίνεται πως έχει πολλούς δικούς του λόγους να στηρίζει την υποψηφιότητα Αρβανιτόπουλου, τουλάχιστον όσον αφορά στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο του Πειραιά.
Κατά τα λοιπά, ήταν εκεί δημοτικοί σύμβουλοι (Αγραπίδης, Δαβάκης, Καλογερόγιαννης, Νταϊφά κα), και τοπικά στελέχη (Μαντούβαλος, Μελάς, Καλός κα) που προέρχονται από τη ΝΔ και είχαν στηρίξει τον συνδυασμό του "Πειραιά Νικητή" του Γιάννη Μώραλη στις τελευταίες δημοτικές εκλογές για το Δήμο Πειραιά.

Όλα αυτά όμως ήταν λίγο πολύ αναμενόμενα. Όπως αναμενόμενο ήταν ότι θα έβγαιναν κάποιοι να πανηγυρίσουν με τις γνωστές υπερβολές τύπου "Όλος ο Πειραιάς στην κεντρική ομιλία του Αρβανιτόπουλου", ή  ¨3.Ο00 άτομα στην συγκέντρωση που ήταν η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ"!)

@ Για την ιστορία, να πούμε πως στην συγκέντρωση του Κ. Αρβανιτόπουλου στον ΟΛΠ ήταν πάνω κάτω γύρω στα 600- 700 άτομα (εκτός αν κάποιος είναι τύφλα στο μεθύσι και τα βλέπει διπλά ή ακόμη και τετραπλά)! Αν αφαιρέσει κανείς όσους συνηθίζουν να πηγαίνουν παντού...