Latest News

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Η επαναστατική απολογία του Χριστόδουλου Ξηρού - Βρέθηκε και δεύτερη γιάφκα στο Λουτράκι

Χριστόδουλος Ξηρός: Αντισταθείτε στις κατοχικές δυνάμειςΣτις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε ο Χριστόδουλος Ξηρός, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την παρουσία του ενώπιον...
του ανακριτή. 
Ο 57χρονος αρνήθηκε να απολογηθεί στον 11ο τακτικό ανακριτή, αναφέροντας: «Δεν συμμετέχω στη διαδικασία σας, δεν με ενδιαφέρει, δεν θα δεχθώ ερωτήσεις και σας παραπέμπω στην αρχική μου δήλωση. Θέλω συμπληρωματικά να προσθέσω, επειδή επαναλαμβάνεται συνεχώς η φράση «με σκοπό να βλάψει την οικονομία της χώρας» το εξής: Αυτοί που υπηρετείς σαν πιστό σκυλάκι τα κατάφεραν μια χαρά όχι απλά να βλάψουν αλλά να διαλύσουν την οικονομία της χώρας και συνεχίζουν απτόητοι το καταστροφικό τους έργο».

Ο ανακριτής αποφάσισε την προφυλάκιση του και ο Ξηρός οδηγήθηκε πίσω στις φυλακές Κορυδαλλού 

Κατά την έξοδό του από το κτήριο 9 της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ο Ξηρός δήλωσε: «Αντισταθείτε στις κατοχικές δυνάμεις. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Δεν θα μας σώσει κανένας. Πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας».


Στο μεταξύ, το δεύτερο κρησφύγετο του Χριστόδουλου Ξηρού σε μονοκατοικία στην Πέρα Χώρα Λουτρακίου εντόπισε η Αντιτρομοκρατική, το μεσημέρι της Δευτέρας.
Το σπίτι φέρεται να έχει νοικιάσει η γυναίκα - συνεργός του Μανώλη της 17Ν, με την πλαστή ταυτότητα, η οποία βρέθηκε στο σπίτι στην Ανάβυσσο.

Η έρευνα της Αντιτρομοκρατικής στην μονοκατοικία του Λουτρακίου βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ έξω από το σπίτι είναι παρκαρισμένα αμάξια, τα οποία εικάζεται ότι θα τα χρησιμοποιούσε ο τρομοκράτης για το «χτύπημα» που προετοίμαζε στις φυλακές.