Latest News

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Βρεγμένα ψηφοδέλτια κι άλλα ευτράπελα

Βρεγμένα ψηφοδέλτια και άλλα ευτράπελα στην κάλπη  Βρεγμένα ψηφοδέλτια και άλλο εκλογικό υλικό παρέδωσε ο δήμος Πάτρας σε ορισμένα εκλογικά τμήματα...
το Σάββατο . Το αποτέλεσμα ήταν, όπως αναφέρει το dete.gr, να γίνει αγώνας δρόμου για να αντικατασταθούν τα βρεγμένα ψηφοδέλτια με στεγνά, με ευθύνη των κομμάτων, προκειμένου να εξυπηρετηθούν σωστά οι ψηφοφόροι και να μην υπάρξουν υποψίες για προβοκάτσια σε βάρος συγκεκριμένων κομμάτων.  
 Στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, σε αρκετά εκλογικά τμήματα δεν εμφανίστηκε ούτε ένα μέλος των εφορευτικών επιτροπών και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι επικοινωνούσαν με το Πρωτοδικείο και ζητούσαν τα στοιχεία τους για να τους αναζητήσουν. Επίσης σύμφωνα με το cretalive.ge, σε ένα τμήμα στην πόλη του Ηρακλείου, λόγω ίωσης δεν εμφανίστηκε ο γραμματέας του δικαστικού αντιπροσώπου και δόθηκε λύση από το Πρωτοδικείο. 
  Σε δύο κοινότητες της ορεινής Ναυπακτίας, το Γρηγόρι και την Ελατόβρυση, εξακολουθούν να παραμένουν κλειστά τα εκλογικά τμήματα, αφού είναι αδύνατη η πρόσβαση των δικαστικών αντιπροσώπων, λόγω του χιονιού, που υπάρχει στο οδικό δίκτυο. Πάντως, στην περιοχή επιχειρούν εκχιονιστικά μηχανήματα, προκειμένου να ανοίξουν το δρόμο και να φθάσουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι στα τμήματά τους.