Latest News

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Χαμός με την υποψηφιότητα του Ζαχαρία Ζούπη


Μαθαίνουμε πως έγινε  χαμός μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Ζαχαρία Ζούπη με το ψηφοδέλτιο του Ποταμιού...



στην Β' Πειραιώς.
Το όνομά του ανακοινώθηκε ανάμεσα στα 200 πρώτα ονόματα των υποψηφίων του Σταύρου Θεοδωράκη. Η αναγγελία της υποψηφιότητας του προκάλεσε αντιδράσεις από την πλευρά των φίλων του κυρίως όσων στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ και έφεραν το θέμα σε έκτακτη συνεδρίαση της δημοτικής παράταξης "Αναγέννηση Τώρα". Εκεί, ο Ζαχαρίας Ζούπης ανακοίνωσε ότι τελικά δεν θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Η δήλωση του Ζαχαρία Ζούπη , δημοτικού συμβούλου Κερατσινίου – Δραπετσώνας έχει ως εξής:  Δήλωση του Ζαχαρία Ζούπη , δημοτικού συμβούλου Κερατσινίου – Δραπετσώνας
Σ΄ολο το τελευταίο διάστημα αλεπάλληλα δημοσιεύματα με εμφανίζουν ως πιθανό η σίγουρο υποψήφιο Βουλευτή στις ερχόμενες Εκλογές . Οφείλω να ενημερώσω , ότι πράγματι είχα συζητήσει με ένα φίλο και γνώριμο από τα παλιά , τον Σταύρο Θεοδωράκη ο οποίος μου έκανε την τιμητική πρόταση να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ στην Β’ Πειραιά . Είναι γεγονός ότι η πρόταση με προβλημάτισε ιδιαίτερα , θεωρώντας ως ενδιαφέρουσα , σημαντική και θετική την προσπάθεια αυτού του νέου πολιτικού μορφώματος .
Ωστόσο , θέλω να αποσαφηνίσω ,ότι επέλεξα να μην είμαι υποψήφιος .Δεν μου το επιτρέπουν οι αυτοδιοικητικές υποχρεώσεις μου αυτή την στιγμή , οι προσωπικές και επαγγελματικές προτεραιότητές μου . Ευχαριστώ τον Σταύρο για την πρότασή του και του εύχομαι κάθε επιτυχία στο δύσκολο εγχείρημά του κόντρα στην λάσπη που έχει δεχτεί , την ανιστόρητη πόλωση , τον φανατισμό και τον λαικισμό που κυριαρχεί .
Ελπίζω γενικότερα , οι εκλογές να δώσουν την δυνατότητα να προχωρήσει η χώρα μας με σχέδιο, συγκεκριμένες προτάσεις , αντιμετώπιση των οξυμένων κοινωνικών προβλημάτων ,σε μια νέα πορεία με ελπίδα ,αυτοπεποίθηση και κλίμα εθνικής συννενόησης για την αντιμετώπιση της κρίσης"