Latest News

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Ψάχνουν πολιτικό σπίτι τα… άστεγα της ΔΗΜΑΡ

Ψάχνουν πολιτικό σπίτι τα… άστεγα της ΔΗΜΑΡ
Μετά το ναυάγιο της συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΜΑΡ και με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν την πολιτική εξαφάνιση του κόμματος του
Φώτη Κουβέλη, οι βουλευτές που απέμειναν ψάχνουν να βρουν πολιτικό συνδυασμό για να συνεχίσουν την πολιτική τους καριέρα.
Γιατί μπορεί αρχικά να ακούστηκε ότι η ΔΗΜΑΡ θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές αλλά το 1% μάλλον είναι αποτρεπτικό.
Το κλίμα είναι πολύ βαρύ λοιπόν και μιλούν για «εξευτελισμό» και «απαξίωση» όπως είπε ο Νίκος Τσούκαλης ενώ έντονη κριτική στην ηγεσία της ΔΗΜΑΡ και τους χειρισμούς της ασκεί ο βουλευτής του κόμματος, καθηγητής Γιάννης Πανούσης που ξεκαθαρίζει επίσης πως δεν πρόκειται να κατέβει υποψήφιος.
Επίσης, άγνωστο είναι τι θα πράξουν η Μαρία Ρεπούση, ο Γιώργος Κυρίτσης, η Μαρία Γιαννακάκη και η Ασημίνα Ξυροτύρη, καθώς ήδη ψιθυρίζεται ότι ψάχνουν μια μεταγραφή στον ΣΥΡΙΖΑ ή το Ποτάμι ενώ είναι πολύ πιθανό κάποιοι να επιστρέψουν στα σπίτια τους.
Τέλος, ρόλο θα παίξει η πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια ευρωβουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαριλένα Κοππά που θα επιχειρήσει να «σπιτώσει» κάποια στελέχη της στο νέο κόμμα Παπανδρέου, στο οποίο η ίδια δεν θα είναι υποψήφια αλλά πρωταγωνιστεί στη δημιουργία του.