Latest News

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Αυτός ο κρατούμενος έδειρε τον Ξηρό στη φυλακή


Επίθεση από ποινικό κρατούμενο δέχθηκε ο Χριστόδουλος Ξηρός μέσα στις φυλακές υψίστης ασφαλείας...
του Δομοκού. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, Βασίλης Βαρελάς, ο παλιός κασκαντέρ του Τζακ Νόρις,... ντούμπλαρε τους Πυρήνες, και «απέλυσε» τον Χριστόδουλο Ξηρό με ένα ισχυρό χαστούκι!

Λίγες ώρες μετά τις αποκαλύψεις των σημειώσεων των φυλακισμένων Πυρήνων, που με υβριστικές εκφράσεις καταφέρονται εναντίον του «Μανώλη της 17Ν», ο 53χρονος ισοβίτης συναντήθηκε, το μεσημέρι, με τον Χριστόδουλο Ξηρό, στο κυλικείο των φυλακών υψίστης ασφαλείας του Δομοκού.
          Μετά από μία σύντομη και έντονη συνομιλία, που φαίνεται να είχε ως αιτία τις πρόσφατες αποκαλύψεις, ο Βασίλης Βαρελάςκατάφερε ένα ισχυρό... μπάτσο στο πρόσωπο του Χριστόδουλου Ξηρού. Με την παρέμβαση άλλων κρατουμένων το επεισόδιο φαίνεται να είχε μικρή χρονική διάρκεια. Ο «Μανώλης της 17Ν» μεταφέρθηκε στο ιατρείο, με ένα σκίσιμο στο χείλος. Δεν υπάρχει γιατρός στις φυλακές και ο νοσοκόμος ανέλαβε να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Κάποια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χριστόδουλος Ξηρός επικαλέστηκε ζάλη, με τον νοσοκόμο να καλεί τη διεύθυνση των φυλακών για το ενδεχόμενο μεταφοράς του σε νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Ο «Μανώλης της 17Ν» αρνήθηκε και μεταφέρθηκε και πάλι στο κελί του.
          Σύμφωνα με σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ο Χριστόδουλος Ξηρός αρνήθηκε το γεγονός ότι τον χτύπησε ο Βασίλης Βαρελάς και δικαιολόγησε το τραύμα του από πτώση στον... τοίχο. Οι κάμερες ασφαλείας των φυλακών όμως τον «πρόδωσαν», καθώς είχαν καταγράφει το επεισόδιο και τη σκηνή του χαστουκιού. Καμία από τις δύο πλευρές δεν φαίνεται να είπε την αφορμή της μικρής συμπλοκής.