Latest News

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Ορκωμοσία κυβέρνησης πίσω από τις κάμερες – Χαμόγελα, αμηχανία και απρόοπτα [Εικόνες]

Ορκωμοσία κυβέρνησης: Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες
Η συντριπτική πλειονότητα ήταν πρωτάρηδες στη διαδικασία ορκωμοσίας κυβέρνησης. Έτσι, αντιμετώπισαν με διαφορετικό τρόπο την παρουσία τους στη νέα κυβέρνηση, τη στιγμή ...
της ορκωμοσίας.
 Κάποιοι ήταν αμήχανοι, άλλοι γελαστοί και μερικοί βλοσυροί, ενώ δεν έλειψαν και τα απρόοπτα.
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ήταν ιδιαίτερα χαμογελαστός σε όλη τη διαδικασία και μάλιστα τη στιγμή που πήγε να υπογράψει έβαλε τα γέλια.
Λαφαζάνης ο… ξεχασιάρης
Φαίνεται πως το συναίσθημα... παρέσυρε τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με αποτέλεσμα να ξεχάσει να χαιρετήσει τον Κάρολο Παπούλια. Βέβαια, αμέσως το αντιλήφθηκε και επέστρεψε.
lafazanisupografi-570
Αγέλαστος ο Σκουρλέτης
panosupografi-570
Αντίθετα, ο Πάνος Σκουρλέτης ήταν αγέλαστος και... έσκασε ένα χαμόγελο μόνο έπειτα από παραίνεση κάποιων φωτογράφων, την ώρα που υπέγραφε.
Απρόοπτα προέκυψαν όμως και με την πένα που υπέγραφαν οι υπουργοί, ενώ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος βρέθηκε σε αμηχανία όταν του έπεσε κάτω.
«Υπογραφάρα» ο Καμμένος
kammenosupografi-570
Ο Πάνος Καμμένος από την άλλη έβαλε την πιο μεγάλη υπογραφή, με αποτέλεσμα να... υπερβεί τα όρια και να περάσει και στο σημείο που ήταν δύο άλλα ονόματα.
Με σεβασμό στον Κουρουμπλή
kouroumplisupografi-570
Η ιδιαίτερη στιγμή της ορκωμοσίας ήταν όταν ο Παναγιώτης Κουρουμπλής προσήλθε για να υπογράψει. Ο υπουργός Υγείας- ο πρώτος τυφλός υπουργός- υπέγραψε με τη βοήθεια ενός υπαλλήλου της Προεδρίας και τη στιγμή εκείνη σχεδόν όλοι σιώπησαν, δείχνοντας το σεβασμό τους.
Έφυγε για να καπνίσει
Όσο για την αποχώρηση των μελών του νέου υπουργικού συμβουλίου, η Τασία Χριστοδουλοπούλου ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να φύγουν από το Προεδρικό Μέγαρο, καθώς η αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής βιαζόταν να ανάψει τσιγάρο.