Latest News

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Μια λεπτομέρεια που (δεν) κάνει την διαφορά...


Λένε πως ο διάολος κρύβεται στις λεπτομέρειες και καμία φορά μάλλον δεν έχουν άδικο. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως συνέβη και με το τεράστιο πανό στο γιαπί...
της Ραλλείου.
Για όσους δεν γνωρίζουν να πούμε πως εκεί σύμφωνα με τον σχεδιασμό, πρόκειται να γίνει το νέο δικαστικό μέγαρο του Πειραιά.
Εδώ και λίγες ημέρες η δημοτική αρχή του Γιάννη Μώραλη μετά από χορηγία του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαραινάκη έντυσε με ένα τεράστιο πανό, κρύβοντας τουλάχιστον την μια πλευρά από το γιαπί της Ραλλείου, που αποτελούσε την πιο θλιβερή εικόνα στο κέντρο της πόλης.
Πάνω στο τεράστιο πανό υποτίθεται πως έχει σχεδιαστεί το νέο δικαστικό μέγαρο όπως σχεδιάζεται πως θα είναι μετά την ολοκλήρωση του έργου.
Ωστόσο βλέπουμε με έκπληξη ότι πουθενά δεν αναγράφεται ότι αυτό θα είναι το νέο δικαστικό μέγαρο της πόλης. Αντίθετα στην κορυφή του πανό υπάρχει η ηλεκτρονική διεύθυνση του site για την τουριστική προβολή του Πειραιά, κάτι που μοιάζει τουλάχιστον παράταιρο για να το πούμε απαλά.
Αυτή είναι μια λεπτομέρεια που δεν μπορεί να μην την έχουν προσέξει και όσοι είναι αρμόδιοι για να κάνουν μια απλή διόρθωση που μάλλον είναι απαραίτητη και επιβεβλημένη...