Latest News

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Το αυτογκόλ του Σταύρου Θεοδωράκη


Μπορεί να ήταν άνετος και επικοινωνιακός - τουλάχιστον σε σχέση με τους άλλους πολιτικούς- ωστόσο ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν απέφυγε να κάνει κι...
ένα αυτογκόλ.

Μιλώντας στη συγκέντρωση στον Πειραιά ο αρχηγός του Ποταμιού σχολίασε ότι δεν του κάνουν τις ερωτήσεις που θα περίμενε τουλάχιστον ο ίδιος, αλλά τους καθησύχασε πως θα τις απαντήσει μόνος του. 
(Οι περισσότερες ερωτήσεις ήταν βατές του τύπου τι λέει το πρόγραμμα του κόμματος για διάφορους τομείς, αλλά κάποιες λιγάκι άτοπες, όπως για παράδειγμα αυτή για τους αγρότες, ενώ μιλούσε στον Πειραιά...).
Ωστόσο σε μια τέτοια ερώτηση-πάσα κατάφερε κι έβαλε το αυτογκόλ!
Ήταν όταν τον ρώτησαν ποιο είναι πρόγραμμα του Ποταμιού για τον τουρισμό και τον αθλητισμό. 
Ο ίδιος παραδέχτηκε πως δεν είναι προετοιμασμένος για ν'  αναφερθεί στον αθλητισμό. Έτσι άρχισε να μιλάει για τον τουρισμό, ελπίζοντας, όπως είπε, να ξεχάσει ότι είχε ρωτήσει και για τον αθλητισμό! 
Προφανώς θα νόμιζε κανείς ότι έκανε πλάκα, αλλά φαίνεται πως το έλεγε σοβαρά. Στο τέλος προσπάθησε να πει δύο λόγια για τον αθλητισμό, αλλά μάλλον θα ήταν καλύτερα να μην το έκανε γιατί απλά δεν είπε τίποτα ή για να το πούμε ανάποδα όσοι τον άκουσαν δεν πρέπει να κατάλαβαν τίποτα!
@ Άστο, μιλάμε για αυτογκόλ...