Latest News

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Πεταμένα λεφτά στο Ποτάμι της Α' Πειραιώς...

Μπορεί να είναι κάπως 
δικαιολογημένη η αγωνία ενός παντελώς άγνωστου υποψηφίου να θέλει να γίνει λιγάκι γνωστός, αλλά μάλλον το έχει παρακάνει ένας τύπος που κατεβαίνει με Το Ποτάμι στην...
Α' Πειραιώς.

Εδώ και καμία δεκαριά μέρες ανοίγεις να μπεις στο facebook και σκάει μύτη απρόσκλητος από το πουθενά στη σελίδα σου. Χωρίς καν να τον έχεις διαδικτυακό φίλο σου, εμφανίζονται συνεχώς διάφορες πληρωμένες καταχωρήσεις που έχει βάλει ο ίδιος στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 
Με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να πείσει βασικά για δύο πράγματα: Το πρώτο είναι ότι θέλει δείξει πόσο κολλητός είναι με τον αρχηγό Σταύρο Θεοδωράκη (λίγο πολύ θα υπάρχει μια γνωριμία αφού κατεβαίνει με το Ποτάμι, αν και δεν φαίνεται να έχουν κοινή διαδρομή από παλιά...) 
Το δεύτερο είναι ότι προσπαθεί να πείσει πως είναι φανατικός Ολυμπιακός (ένα βιντεάκι τον δείχνει να περπατάει σ' ένα δρόμο που στον τοίχο έχει γραφτεί ένα σύνθημα με το όνομα της ομάδας...)
Εκείνο όμως που δεν λέει είναι τι σχέση έχει με τον Πειραιά, γιατί δεν τον ξέρει ούτε θυρωρός πολυκατοικίας κάτω στο λιμάνι, καθώς, όπως μάθαμε, μένει κάπου στο Νέο Κόσμο!

Ίσως δεν υπάρχει άλλος υποψήφιος στον Πειραιά - και όχι μόνο- που να έχει ρίξει τόσο χρήμα για να κάνει γνωστή την υποψηφιότητά του σ' αυτές τις εκλογές. (Αλήθεια που βρίσκει τόσο χρήμα και πως δεν έχει πρόβλημα με τις προεκλογικές δαπάνες;)
Πάντως, μ' όλη αυτήν την υπερβολική προβολή μπορεί να καταφέρει να μην τερματίσει και τελευταίος στο ψηφοδέλτιο του Ποταμιού στην Α' Πειραιώς

@ Απλά να πούμε πως αυτά μπορεί να αποδειχθούν πεταμένα λεφτά, αφού δεν σημαίνει πως κανείς θα τον ψηφίσει στο λιμάνι. Άσε, που το πολύ το κύριε ελέησον, το βαριέται όχι μόνο ο παπάς, αλλά και ο ψηφοφόρος...