Latest News

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Πόσο κόσμο είχε ο Κώστας Κατσαφάδος

Τώρα κάποιοι θα θέλουν να μάθουν πόσο κόσμο είχε ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στην Α' Πειραιώς Κώστας Κατσαφάδος στην χθεσινή κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση...
στον ΟΛΠ.

Αν και θα μπορούσαμε να δώσουμε ένα νούμερο θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε λιγάκι πιο δύσκολο.  Άλλωστε δεν έχουμε κανένα λόγο να υπάρξει σύγκριση με την αντίστοιχη πρόσφατη συγκέντρωση του συνυποψήφιου του, Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου.

Η χθεσινή συγκέντρωση του Κώστα Κατσαφάδου ήταν ΣΧΕΔΟΝ ίδια σε μέγεθος με εκείνη την εκδήλωση που είχε κάνει ο Γιάννης Μώραλης τον περασμένο Απρίλιο , όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του με τη υποστήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη για το Δήμο Πειραιά!

Όσοι είχατε πάει σε εκείνη την εκδήλωση μπορείτε να υπολογίσετε πόσο κόσμο είχε πάνω κάτω η συγκέντρωση του Κώστα Κατσαφάδου. Εύκολα οι ίδιοι μπορείτε να κάνετε μια σύγκριση με την προεκλογική συγκέντρωση του Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου στον ΟΛΠ.

@ Αυτό δεν σημαίνει τίποτα για τον ποιος θα κερδίσει την έδρα της ΝΔ στην Α' Πειραιώς, εκτός φυσικά αν είσαι από αυτούς που πιστεύουν πως μετράει το... μέγεθος και στις προεκλογικές συγκεντρώσεις!