Latest News

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία στο Ωραιόκαστρο : Έσφαξε την οικογένεια της αδερφής του... (BINTEO)

fonos-oraiokastro3-570
Δεν το χωράει ανθρώπινος νους το στυγερό έγκλημα που συνέβη στο Ωραιόκαστρο. Ένας 55χρονος άνδρας έσφαξε τους γονείς μπροστά στα μάτια του παιδιού τους για...
να βλέπει. 
Στη συνέχεια το σκότωσε και επιχείρησε να αυτοκτονήσει. Και όλα αυτά επειδή είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα.
Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, ο 55χρονος Αθανάσιος Καμάρης εργαζόταν περιστασιακά ως οδηγός ταξί. Σύμφωνα με το newsit.gr, ο άνδρας είχε καταφέρει να μαζέψει κάποια χρήματα και τα επένδυσε στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που διατηρούσε ο άνδρας της αδερφής του, ο Γεώργιος Μακρόγλου.
Ο 55χρονος όμως, άρχισε να έχει παράπονα. Ένιωθε ότι ο γαμπρός του... «τον έριξε» οικονομικά και κατέληξε στη σημερινή, φρικτή πράξη του. Οι γείτονες άκουσαν ουρλιαχτά από την μεζονέτα και κατάλαβαν πως κάτι κακό είχε συμβεί.
Πως έγινε το τριπλό φονικό
Ο δράστης μπήκε στο σπίτι μετά από τον καβγά που είχε με τον Γιώργο Μακρόγλου και άρχισε να μαχαιρώνει ένα-ένα τα θύματα του. Μάλιστα, επειδή το άψυχο σώμα του μικρού παιδιού βρέθηκε σε άλλο σημείο του σπιτιού, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι μάλλον το παιδί το σκότωσε τελευταίο.
Οι ίδιες πηγές λένε ότι το ανιψάκι είδε τον θείο του να σκοτώνει τους γονείς του -πρώτα τον πατέρα και μετά τη μητέρα του- και πιθανόν έτρεξε για να ξεφύγει, καθώς κατάλαβε ότι ερχόταν η σειρά του... Όμως, δυστυχώς, ο 12χρονος δεν κατάφερε να γλιτώσει... Ο θείος του τον πρόλαβε και τον σκότωσε με μαχαίρι, χωρίς κανένα δισταγμό.
Προσπάθησε να ξεφύγει μετά το φονικό
Μετά την φρικιαστική πράξη του, ο δράστης προσπάθησε να ξεφύγει. Οι αστυνομικοί έφθασαν γρήγορα στον τόπο του εγκλήματος και ο δράστης μόλις τους είδε πήδηξε από το μπαλκόνι. Ο 55χρονος τραυματίστηκε και συνελήφθη ενώ νοσηλεύεται φρουρούμενος.