Latest News

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Μια ωραία ατμόσφαιρα για το 2015 στον Πειραιά

Σε μια ωραία ατμόσφαιρα ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης έκοψε την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου...
του Πειραιά.  


Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης είπε πως τόσο ο ίδιος προσωπικά, όσο και οι Αντιδήμαρχοι, θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε ο Περαίας να προοδεύσει και να πάει προς το καλύτερο.

«Πρώτα απ όλα να ευχηθώ Καλή Χρονιά. Είθισται σε παρόμοια εκδήλωση να γίνονται μακροσκελείς τοποθετήσεις. Θεωρώ ότι δεν είναι ημέρα για απολογιστικές ή προγραμματικές ομιλίες αλλά είναι μια ημέρα που ήρθαμε να ανταλλάξουμε ευχές, να κόψουμε τη Βασιλόπιτα».

«Ως εκ τούτου, το μόνο που έχω να πω είναι Καλή Χρονιά σε όλους, με υγεία, προσωπική επιτυχία  για τον καθένα σε όλες τις επιδιώξεις του και να ευχηθώ ειδικά για το Δήμο Πειραιά και για όλη τη χώρα βέβαια, να πάει μπροστά, να είναι καλύτερο το 2015 από το 2014 για τους Πειραιώτες και για όλους τους Έλληνες. Θα καταβάλλουμε από την πλευρά μας και προσωπικά εγώ με τους Αντιδημάρχους μου και όλοι μας, όπου και αν ανήκουμε και πιστεύω και όλοι οι δημότες του Πειραιά, κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε αυτή η πόλη να προοδεύσει να πάει προς το καλύτερο, επ΄ ωφελεία  των δημοτών του Πειραιά. Είμαστε μια νέα Δημοτική Αρχή και εγώ είμαι μόλις 4 μήνες σε αυτήν την τιμητική θέση του Δημάρχου του Πειραιά», σ


Ο Δήμαρχος Πειραιάς υποσχέθηκε ότι τους υπόλοιπους 56 μήνες μέχρι να κλείσει η πενταετία, εκείνος και οι συνεργάτες του θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου «πραγματικά αυτή η πόλη να πάει μπροστά και οι πολίτες του Πειραιά να έχουν καλύτερες ημέρες...»



Κατά τα λοιπά, η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ήταν κατάμεστη από στελέχη του δήμου,, εκπροσώπους φορέων και τοπικών αρχών, αλλά και... υποψήφιους βουλευτές!

@ Καλή Χρονιά για μια ωραία ατμόσφαιρα το 2015!