Latest News

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Αυτός είναι ο 14χρονος Κωνσταντίνος που ο Σαμαράς βάφτισε Νικόλα για να παίξουν μπάλα στο σποτ της ΝΔ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτός είναι ο 14χρονος Κωνσταντίνος που ο Σαμαράς βάφτισε Νικόλα για να παίξουν μπάλα στο σποτ της ΝΔ
Από την εποχή της Αννούλας του Ανδρέα Παπανδρέου το διαφημιστικό πολιτικό μάρκετινγκ δεν είχε χρησιμοποιήσει ξανά σε πρώτο πλάνο κάποιο παιδί για τις ανάγκες της προεκλογικής εκστρατείας...
των κομμάτων.
Αυτή τη φορά η... μοίρα χτύπησε την πόρτα του 14χρονου Κωνσταντίνου, μόνο που για τις ανάγκες του προεκλογικού σποτ της Νέας Δημοκρατίας τον βάφτισαν Νικόλα.
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Έθνος, πρόκειται για παιδί πολύτεκνης οικογένειας από το Περιστέρι που είναι ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και ανήκει στη δύναμη του Ατρομήτου Αθηνών.
Τις τελευταίες ημέρες το τηλέφωνο στο πατρικό του σπίτι χτυπά δαιμονισμένα. Καλούν συγγενείς, φίλοι, αλλά κυρίως δημοσιογράφοι που αναζητούν το παιδί με το οποίο συνομιλεί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο πρώτο τηλεοπτικό προεκλογικό σποτ της ΝΔ.
Ο μικρός Νικόλας της διαφήμισης, που ονομάζεται Κωνσταντίνος δεν είναι η πρώτη φορά που παίζει σε διαφήμιση. Έχει επιλεγεί και στο παρελθόν να συμμετάσχει σε προϊοντικές διαφημίσεις. Επελέγη ως συνομιλητής του πρωθυπουργού για την άνεση του με τον τηλεοπτικό φακό και τα καθαρά του χαρακτηριστικά του.
Πηγαίνει κανονικά σχολείο αλλά στον ερασιτέχνη Ατρόμητο παίζει κεντρικός αμυντικός και, όπως λένε άνθρωποι που τον ξέρουν και τον έχουν δει επί το έργον, πρόκειται περί ενός εξαιρετικού ταλέντου. Δεν είναι ο μόνος από την οικογένεια που αγαπά την μπάλα και τις συγκινήσεις της. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, δυο μικρότερα αδέλφια του επίσης αγωνίζονται στις ακαδημίες του Ατρομήτου.