Latest News

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος πήρε την ντουντούκα του -Ταξιτζήδες εισέβαλαν σε εκδήλωση της UBER

thymios-lymperopoulos-ellada-uber-570
Έτοιμος για έναν ακόμα «πόλεμο» είναι ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος, ο οποίος εισέβαλε σε εκδήλωση της UBER...
στην Αθήνα.
 Λίγες ώρες μετά τις εξαγγελίες του για κρέμασμα στην πλατεία Συντάγματος όσων αυτοκινητιστών συνεργαστούν με την εταιρεία.
Η UBER έκανε εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας για την είσοδό της στην ελληνική αγορά. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ομάδα συνδικαλιστών του ΣΑΤΑ (Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής) εισέβαλε στην αίθουσα προκαλώντας ένταση και χρειάστηκε ακόμη και επέμβαση της αστυνομίας, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Σημειώνεται πως η Uber είχε καλέσει οδηγούς ταξί στην εκδήλωση, ώστε να ενημερωθούν για την εφαρμογή τους. Το «παρών», όμως, έδωσαν και ταξιτζήδες μέλη του ΣΑΤΑ, αλλά και ο πρόεδρος του συνδικάτου, συνοδευόμενοι από τον νομικό τους σύμβουλο Διονύση Βρεττό, προκειμένου να μιλήσουν με τους ανθρώπους της Uber.
Την ίδια ώρα, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του ΣΑΤΑ μέσω ανάρτησης στη σελίδα του συνδικάτου στο facebook, ο ΣΑΤΑ εξετάζει τη διαγραφή των μελών που συνεργάζονται με την Uber και δεν δείχνουν πρόθεση μεταμέλειας!