Latest News

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Η κατάρα του Pino Mango: Δυο αδέλφια νεκροί από έμφραγμα και οι άλλοι δύο στο νοσοκομείο! (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

mago
Συγκλονίζει το οικογενειακό δράμα που έχει «χτυπήσει» την οικογένεια του δημοφιλούς Ιταλού τραγουδιστή, Μάνγκο, αλλά και το μοναδικό δέσιμο που υπήρχε ανάμεσα στα...
μέλη της.
Λίγες μόνο ώρες από τον ξαφνικό χαμό του 60χρονου τραγουδιστή Τζουζέπε «Πίνο» Μάνγκο, ο οποίος έσβησε από έμφραγμα στη σκηνή και τραγουδώντας μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, το τραγούδι «Oro», πέθανε με τον ίδιο τρόπο ο αδελφός του, Τζοβάνι Μάνγκο.
Ο 75χρονος μην αντέχοντας τον πόνο από τον χαμό του αδελφού του και ενώ προσευχόταν μαζί με φίλους και συγγενείς, «έφυγε» όπως ο μικρότερος αδελφός της και παρά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο της Ποτέντζα, οι προσπάθειες των γιατρών απέβησαν άκαρπες.
mago1-570
Σαν να μην έφτανε η διπλή τραγωδία που βύθισε στο πένθος την ιταλική μουσική σκηνή, μία ημέρα μετά το χαμό των Τζουζέπε και Τζοβάνι, δύο ακόμα αδέλφια τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με έντονη αδιαθεσία.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, οι Μικέλε και Αρμάντο Μάνγκο δεν γνώριζαν πως ο 75χρονος αδελφός του είχε εκπνεύσει με τη μεταφορά του στο νοσοκομείο και μόλις έφτασαν στο σημείο και ενημερώθηκαν για το θάνατο του Τζοβάνι, λιποθύμησαν και νοσηλεύονται.
Στο μεταξύ, στην κηδεία του τραγουδιστή συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου για να τον αποχαιρετήσει.
mago3-570
Φίλοι, συγγενείς και απλοί θαυμαστές ακολούθησαν τη νεκρώσιμη πομπή σιωπηλοί και με δάκρυα στα μάτια, ενώ δεκάδες ήταν όσοι συγκεντρώθηκαν έξω από την εκκλησία Σαν Τζουζέπε της περιοχής Λάγκονεγκρο στην Ποτέντζα αποχαιρετώντας τον 60χρονο Μάνγκο με ένα δυνατό χειροκρότημα.
Ανάμεσα τους και ο σπουδαίος στιχουργός, Μογκόλ, ο οποίος δήλωσε για τον εκλιπόντα πως ήταν γενναιόδωρος, ευγενής και ευαίσθητος. «Ήταν ένας διαφορετικός καλλιτέχνης με μία μοναδικότητα που δε συναντούμε σε άλλους μεγάλους καλλιτέχνες. Το αγαπημένο μας τραγούδι; Το “Mediterraneo” που είναι ένα θρυλικό τραγούδι».
Την ίδια ώρα, σε μήνυμά τους στην επίσημη σελίδα του τραγουδιστή στο Facebook οι στενοί συνεργάτες του Πίνο Μάνγκο είπαν αντίο στον αγαπημένο τους γράφοντας: «Το αηδόνι μας πέταξε μακριά σε λάθος ουρανό. Πίνο θα μείνεις για πάντα στην καρδιά μας γιατί όπως είχες τραγουδήσει πριν μερικά χρόνια “Δε θα πεθάνουμε ποτέ, το νόημα είναι εκεί”».
Η στιγμή που χάνει τη ζωή του στη σκηνή