Latest News

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Προσοχή: Μαϊμού iPad στην αγορά! Πώς θα τα ξεχωρίσετε


Προσοχή: Μαϊμού iPad στην αγορά! Πώς θα τα ξεχωρίσετεΓια την ύπαρξη απομιμήσεων των προϊόντων iPad της Apple στην Ελληνική αγορά προειδοποιεί η iSquare, ο επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα...
και Κύπρο.


Παράλληλα καλούνται οι καταναλωτές να είναι προσεκτικοί με τις αγορές τους.

«H iSquare εφιστά την προσοχή των καταναλωτών και επισημαίνει το μεγάλο κίνδυνο εξαπάτησής τους, δεδομένου ότι οι απομιμήσεις αυτές, έχουν μεγάλες ομοιότητες εξωτερικά με τα αυθεντικά προϊόντα iPad της Apple και πωλούνται σε συσκευασίες παρόμοιες με τις συσκευασίες των αυθεντικών προϊόντων, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Σε αρκετές, δε, περιπτώσεις πρόκειται για απομιμήσεις οι οποίες δεν μπορούν να τεθούν καν σε λειτουργία» αναφέρει η εταιρία.

«H iSquare προτρέπει το καταναλωτικό κοινό να απευθύνεται για αγορά στο δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της, ώστε αφενός να εξασφαλίζεται η γνησιότητα των προϊόντων, αφετέρου να απολαμβάνουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υποστήριξης, που είναι σε θέση να παρέχουν μέσω του εξειδικευμένου και πιστοποιημένου από την Apple, προσωπικού τους» σημειώνει.