Latest News

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Eπτά 13χρονες επέστρεψαν έγκυες μετά από σχολική εκδρομή

Eπτά 13χρονες επέστρεψαν έγκυες μετά από σχολική εκδρομή στην ΒοσνίαΕπτά κορίτσια, ηλικίας 13 και 14 ετών επέστρεψαν από πενθήμερη σχολική εκδρομή και λίγες μέρες αργότερα αποδείχθηκε πως η αδιαθεσία τους ήταν εγκυμοσύνη και σταμάτησαν να παρακολουθούν τα μαθήματα...
του σχολείου! 
 Σύμφωνα με τις αναφορές των μέσων της Σερβίας, τα ανήλικα κορίτσια έμειναν έγκυες κατά την διάρκεια της εκδρομής στην πρωτεύουσα όπου ήταν προγραμματισμένο να επισκεφτούν μουσεία και ιστορικά αξιοθέατα.   Εξοργισμένοι είναι με τους καθηγητές που συνόδευαν τα κορίτσια οι γονείς οι οποίοι απαιτούν να μάθουν πώς τα μικρά παιδιά διέφυγαν της προσοχής τους και επέστρεψαν σε αυτή την κατάσταση στα σπίτια τους στην πόλη Banja Luka.   
 Η είδηση έχει προκαλέσει θόρυβο στην Βοσνία όπου υπάρχει πρόβλημα με τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των σεξουαλικά ενεργών κοριτσιών σε μικρή ηλικία. Την περασμένη χρονιά υπήρξαν 31 κρούσματα με εγκυμοσύνες κοριτσιών ηλικίας κάτω των 15 ετών ενώ όπως αναφέρεται για την κατάσταση ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό η έλλειψη σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.