Latest News

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Αλήθεια σε ποιον αρέσει αυτό το κιτς καραβάκι; Θέλουμε πίσω τον σούπερ σταρ "Σωτηράκη"! (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Αυτό το καραβάκι (;) έχει ρίξει άγκυρα στο προαύλιο μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στο πλαίσιο του φετινού στολισμού εν όψει...
των Χριστουγέννων.


Επί της ουσίας πρόκειται για μια μικρή αντιαισθητική βαρκούλα που μόλις διακρίνεται από τους περαστικούς, ιδίως με το φως της ημέρας. Δεν ξέρουμε πως μπορεί να φαίνεται το βράδυ με τα φωτάκια, αλλά δεν σώζεται η κιτς εικόνα που σίγουρα δεν ταιριάζει ούτε με το χώρο ούτε με το πνεύμα των γιορτινών ημερών. 
Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορεί να συγκριθεί με τον σούπερ σταρ "Σωτηράκη" που ήταν προσφορά του ΟΛΠ και είχε κλέψει την παράσταση των περσινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στον Πειραιά.  

Για όσους δεν γνωρίζουν μιλάμε για το καράβι με το όνομα ¨Σωτήριος" που είχε χρησιμοποιήσει ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής στην ταινία : «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι». 
Όσο είναι ακόμα νωρίς φέρτε πίσω τον "Σωτηράκη" γιατί δεν νομίζουμε να υπάρχει κανείς που να του αρέσει αυτή η βαρκούλα. Κι αν βρεθεί κάποιος ας το πάρει στο σπίτι του, αρκεί αυτή η κιτς εικόνα να φύγει μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά...
@ Εκτός κι αν δεν έχουμε γιορτές, αλλά... μνημόσυνο!!!