Latest News

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Ποιος εξελέγη ξανά δήμαρχος Τροιζηνίας-Μεθάνων: Ένας στους δύο ψηφοφόρους δεν πήγε στην κάλπη

Αν και δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα τα επίσημα αποτελέσματα, επανεξελέγη με ποσοστό 71,56% ο νυν δήμαρχος Τροιζηνίας- Μεθάνων...

Κωνσταντίνος Καραγιάννης.




Ο δημοσιογράφος και υποψήφιος δήμαρχος Σάββας Αθανασίου έλαβε ποσοστό 15,58% και ο Νίκος-Στράτος Δαρσινός 12,84%. Σύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα, η κατανομή των εδρών είναι  Καραγιάννης 15, Αθανασίου 3, Δαρσινός 3.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η αποχή ξεπέρασε το 50%, δηλαδή σχεδόν ένας στους δύο εγγεγραμμένους ψηφοφόρους δεν πήγε στις κάλπες για να ψηφίσει τη νέα δημοτική Αρχή και τους δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι θα τοποθετηθούν στα νέα δημοτικά συμβούλια.
Το υπουργείο Εσωτερικών δεν έχει ανακοινώσει ακόμα επίσημα αποτελέσματα, ενώ σε περίπου μία εβδομάδα, το Πρωτοδικείο Πειραιά θα ανακοινώσει τα επίσημα ποσοστά και τους δημοτικούς συμβούλους που εκλέγονται.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κ. Καραγιάννης είχε εκλεγεί δήμαρχος τον Μάιο λαμβάνοντας 62,26% τη β' Κυριακή και 47,37% την α' Κυριακή των εκλογών. Ο τρίτος σε ψήφους Σάββας Αθανασίου (25,27% την α' Κυριακή) ήταν ο υποψήφιος που είχε προσφύγει προκαλώντας τη νέα ψηφοφορία.