Latest News

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Χωρίς σύμμαχο τον καιρό φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Πειραιά (ΕΙΚΟΝΕΣ)



Με ψιλόβροχο και τσουχτερό κρύο έγινε απόψε το βράδυ η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, σηματοδοτώντας κι επισήμως την έναρξη των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων στο...

 Δήμο Πειραιά.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο φωταγώγησε ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης. Ερχόμενος από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου έφτασε λίγα λεπτά μετά τις 8.30 το βράδυ στον πεζόδρομο της Δραγάτση.
Εκεί, βρέθηκαν δεκάδες Πειραιώτες όλων των ηλικιών, αν και ο κακός καιρός εμπόδισε τη μεγαλύτερη προσέλευση του κόσμου. Από νωρίς η Φιλαρμονική του Δήμου και η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Πειραιά προσπάθησε να δώσει την εορταστική ατμόσφαιρα με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια.
Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Πειραιά
«Θα ζήσουμε ένα ευχάριστο εικοσαήμερο παρά τα προβλήματα» 
Μιλώντας στην εκδήλωση ο Γιάννης Μώραλης είπε τα εξής:
«Η νέα Δημοτική Αρχή κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η πόλη μας και το κέντρο, αλλά και οι συνοικίες να μπουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας, που δεν είναι πολύ μεγάλες στον Δήμο Πειραιά, προσπαθήσαμε να στολίσουμε την πόλη μας, να δημιουργήσουμε παιδικά χωριά για τους μικρούς μας φίλους σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, για να περάσουν καλά. Έχουμε εκδηλώσεις στα Κέντρα Αγάπης, στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, είχαμε τον αγώνα δρόμου για παιδιά, το Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο ΣΕΦ, όπου τα έσοδα θα δοθούν στους άπορους του Πειραιά. Στις 29 Δεκεμβρίου διοργανώνουμε συναυλία με τους «Onirama» στο Δημοτικό Θέατρο για τα παιδιά των Ειδικών Σχολείων.
Κάναμε ό,τι μπορούσαμε ώστε να νιώσουν καλά οι δημότες και οι επισκέπτες του Πειραιά, να υπάρχει χαρμόσυνη ατμόσφαιρα στην πόλη. Τοποθετήσαμε επτά Χριστουγεννιάτικα δέντρα και επτά φάτνες και σε σημεία που δεν υπήρχε στολισμός μέχρι πρότινος. Θέλω να πιστεύω ότι θα ζήσουμε ένα ευχάριστο εικοσαήμερο παρά τα προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες. Θα ήθελα να  ευχαριστήσω τη Φιλαρμονική του Δήμου και τη χορωδία του Μουσικού Σχολείου Πειραιά που μας ταξίδεψε μουσικά.  Καλά Χριστούγεννα με υγεία για όλους».

@ Άντε και του χρόνου με σύμμαχο τον καιρό...