Latest News

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Ηλίας Κασιδιάρης:Μας φυλάκισαν παράνομα με εντολή Σαμαρά (ΗΧΗΤΙΚΟ)


Νέο ηχητικό βίντεο με το οποίο εμπλέκει τον Πρωθυπουργό Α. Σαμαρά στις προφυλακίσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής έδωσε στη δημοσιότητα ο μαινόμενος Ηλίας Κασιδιάρης από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση της άρσης ασυλίας του για την...
υπόθεση Μπαλτάκου.


Ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής – που έφτασε στη Βουλή από τις φυλακές Κορυδαλλού λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας – παρουσίασε και κατέθεσε στα πρακτικά ηλεκτρονικές διευθύνσεις (https://www.youtube.com/watch?v=U6e0u7zVX2M, http://rutube.ru/video/4f34c577a76fa455f9705e03fa4c40fe/) όπου υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο όπου – όπως υποστήριξε - ακούγεται ο Αντώνης Σαμαράς να δίνει εντολή, ώστε ο Ντογιάκος να κανονίσει την προφυλάκιση των Ηλιόπουλου, Γερμενή και Μπούκουρα.



Σύμφωνα με τον Ηλ. Κασιδιάρη πρόκειται για συνομιλία παράγοντα της δικαιοσύνης με ανώτατο παράγοντα της κυβέρνησης. Όπως είπε, «ο διάλογος είναι συνωμοτικός και χρησιμοποιείται συνθηματική γλώσσα». Δεν γίνεται αναφορά σε ονόματα και προηγείται χρονικά της ανάκρισης τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής (Γερμενή, Ηλιόπουλου, Μπούκουρα). Η εντολή Σαμαρά – σύμφωνα πάντα με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής - είναι ξεκάθαρη και σαφής: «Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γαμήσει».