Latest News

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Αυτή είναι η συνταγή για επιτυχημένο σεξ στο γραφείο

Αυτή είναι η συνταγή για επιτυχημένο σεξ στο γραφείο
Είναι η φαντασίωση πολλών ανδρών και γυναικών. Πολλοί το έχουν σκεφτεί αλλά λίγοι το’ χουν κάνει...
Όχι και τόσο λίγοι, αλλά αυτό είναι το θέμα μας. Πώς θα καταφέρεις να κάνεις σεξ στο γραφείο μαζί της;
Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. 
Όπως γράφει το koolnews, το σεξ θέλει δύο (τουλάχιστον), οπότε για να ξεκινήσεις να υλοποιείς τη συνταγή αυτή, καλό θα είναι να έχεις βρει και την παρτενέρ σου. Μία παρτενέρ που είτε θα το έχεις συνεννοηθεί μαζί της, είτε ξέρεις πως υπάρχει η δυνατότητα να φτάσετε στο… μοιραίο.
Στο γραφείο ένα βράδυ
Δεύτερο συστατικό: Το ίδιο το γραφείο. Έρχεται λοιπόν η ώρα που πρέπει να επιλέξεις το πότε θες να το κάνεις, ή πότε μπορείς. Καλό θα ήταν να βρεθείτε μαζί στον ίδιο χώρο μία ώρα της ημέρας που θα υπάρχουν από ελάχιστοι έως κανένας στον ίδιο χώρο με εσάς, γιατί δε νομίζουμε ότι στην προκειμένη περίπτωση θα θέλατε θεατές (αν θέλατε αυτό θα ήταν μια διαφορετική ιστορία που δεν είναι της παρούσης). Καλό θα ήταν να προφασιστείτε αυξημένο φόρτο εργασίας ή κάποιο πρότζεκτ που πρέπει να ολοκληρώσετε γρήγορα προκειμένου να βρεθείτε στο γραφείο χωρίς να κινήσετε τις υποψίες του αφεντικού ή των συναδέλφων σας.
Το meeting room δεν είναι μόνο για… συζήτηση
Και έρχεται η ώρα που προχωράτε… ακάθεκτοι. Έχουμε ξεπεράσει το πώς θα την πείσετε να κάνετε σεξ, εννοείται ότι θα είναι κοινή συναινέσει. Θα μπορούσατε να επιλέξετε πολλά και βιτσιόζικα σημεία στο γραφείο για να ξεκινήσει το ματς. Για παράδειγμα, το meeting room, η κουζίνα, το γραφείο του αντιπαθητικού συναδέλφου ή -ακόμα χειρότερα- το γραφείο του αφεντικού σας. Για να καταφύγετε όμως στην τελευταία αυτή λύση, μάλλον είστε πολύ τολμηροί. Καλό είναι όμως εδώ να σας προειδοποιήσουμε το εξής: Το βασικό συστατικό ενός πετυχημένου σεξ στο γραφείο είναι να μην αφήνετε ίχνη.
Μην αφήνετε ίχνη πίσω σας
Οπότε φανταστείτε να είναι κανένας υποχόνδριος και να δει τη μολυβοθήκη του στην αριστερή αντί για την δεξιά πλευρά που την αφήνει πάντα. Μη γελάτε, από την πιο απλή ένδειξη έχουν εξιχνιαστεί τα μεγαλύτερα «εγκλήματα». Και οι κάμερες; Αν δε θέλετε να γίνετε… viral προσέξτε το σημείο του γραφείο που θα επιλέξετε να μην έχει κάμερες ή τουλάχιστον οι κάμερες να μην καταγράψουν κάτι που μπορεί να προδώσει τη «σκληρή» σας… εργασία.
Δουλέψτε και λίγο
Ας υποθέσουμε ότι όλα έχουν πάει καλά μέχρι στιγμής. Μην ξεχνάτε πως θεωρητικά πήγατε στο γραφείο για να κάνετε σεξ αλλά πρακτικά βρίσκεστε εκεί για να τελειώσετε αυτό το περιβόητο πρότζεκτ. Οπότε την επομένη θα πρέπει να δείξετε τα πειστήρια της πραγματικής σας εργασίας. Κοινώς, θα πρέπει να αποδείξετε στους συναδέλφους σας ότι δουλέψατε και ασχοληθήκατε με τα θέματα του γραφείου και όχι ο ένας με τον άλλο.
What happens in Vegas…
Και τώρα στο άχαρο κομμάτι της υπόθεσης. Στην προκειμένη περίπτωση ταιριάζει αυτό που λέγεται για το Las Vegas: What happens in Vegas, stays in Vegas. Οπότε ό,τι συμβαίνει στο γραφείο μένει στο γραφείο. Οπότε καλό είναι οι συνάδελφοι, το αφεντικό, η καθαρίστρια, μέχρι και ο ντελιβεράς που φέρνει τον καφέ να μην υποψιαστούν τίποτα. Διότι, όπως γράψαμε και πιο πάνω, μία μικρή ένδειξη ήταν αρκετή για να εξιχνιαστούν μερικά από τα πιο μεγάλα εγκλήματα της ιστορίας.