Latest News

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Νέα "βόμβα": Απόπειρα δωροδοκίας του Χαϊκάλη κατήγγειλε ο Λαζόπουλος

Νέα "βόμβα": Απόπειρα δωροδοκίας του Χαϊκάλη κατήγγειλε ο ΛαζόπουλοςΚάποιοι προσπάθησαν να «λαδώσουν» βουλευτή προκειμένου να ψηφίσει «ναι» στην ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κατήγγειλε σε συνέντευξη του στον Αντ1 ο Λάκης Λαζόπουλος, που ήταν καλεσμένος του Γ. Παπαδάκη. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Ο ηθοποιός είπε ότι υπάρχει υλικό για αυτή την απόπειρα και πως αυτός ήταν μάρτυρας της απόπειρας.    Όταν ο παρουσιαστής ζήτησε από τον Λαζόπουλο να γίνει πιο συγκεκριμένος, εκείνος είπε ότι ο βουλευτής που δέχτηκε πρόταση για χρηματισμό είναι ο Παύλος Χαϊκάλης των ΑΝΕΛ.   Μετά από λίγο στο τηλέφωνο βγήκε ο Χαικάλης ο οποίος επιβεβαίωσε την προσπάθεια χρηματισμού λέγοντας ότι αρχικά του πρότειναν 800 χιλιάδες και όταν αρνήθηκε επανήλθαν με 2 εκατομμύρια. Υποστήριξε ότι υπάρχει οπτικό και ακουστικό υλικό το οποίο, όπως είπε, είναι εδώ και 15 ημέρες στα χέρια του εισαγγελέα.   
  Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι του έταξαν 700.000 ευρώ μετρητά, διακανονισμό του δανείου του στην τράπεζα και συμβόλαιο με διαφημιστική εταιρεία. Το συνολικό ποσό έφτανε τα 2-3 εκατομμύρια ευρώ. Αμέσως μετά στην τηλεφωνική γραμμή βγήκε ο Πάνος Σκουρλέτης, εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ουσιαστικά υιοθέτησε την καταγγελία λέγοντας ότι το ζήτημα των δωροδοκιών λαμβάνει δραματική τροπή. Ο ίδιος ο κ. Χαικάλης μίλησε για επιχειρηματία από τους επιχειρηματικούς κύκλους που προσπάθησε να τον δωροδοκήσει, με τις πληροφορίες που μεταφέρει πάντως η Ιωάννα Μάνδρου από τον Σκάι να λένε ότι δεν κατονόμασε στον εισαγγελέα όπου έκανε την καταγγελία, το όνομα του ανθρώπου που προσπάθησε να τον δωροδοκήσει.   Συνέντευξη Τύπου θα δώσει στη 1 το μεσημέρι ο Πάνος Καμμένος.