Latest News

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Ντύσου πρόχειρα και βάλε το κραγιόν σου...


Δεν είναι πρώτη φορά που προσπαθούν να ντύσουν πρόχειρα για να κρύψουν την αντιαισθητική εικόνα με το γιαπί της Ραλλείου...
στον Πειραιά.


Επί δημαρχίας του Παναγιώτη Φασούλα είχαν τοποθετηθεί διαφημιστικές πινακίδες στο κτίριο -φάντασμα στο κέντρο της πόλης.
Έτσι έκρυβαν την θλιβερή εικόνα, αφού δεν μπορούσαν να αξιοποιήσουν το γιαπί που βρίσκεται εγκαταλελειμμένο εδώ και 43 χρόνια στη συμβολή Ηρώων Πολυτεχνείου και Βασιλέως Γεωργίου. 
(Κάποια στιγμή ήθελαν να δώσουν 7,5 εκατομμύρια ευρώ για να γίνει το νέο δημαρχείο, αλλά τα σχέδια ναυάγησαν μετά τις αντιδράσεις και.. έμειναν μόνο το μακιγιάζ). 
Ο επόμενος δήμαρχος όμως το ήθελε αμακιγιάριστο! 
Επί δημαρχίας Βασίλη Μιχαλολιάκου κατέβηκαν οι διαφημιστικές πινακίδες και άρχισαν να εξαγγέλλονται διάφορα σχέδια επί χάρτου για την αξιοποίηση του κουφαριού της Ραλλείου. 
(Στην αρχή έλεγε ότι θα πωληθεί σε ιδιώτη- επενδυτή, μετά πως θα το γκρεμίσει και θα κάνει υπόγειο πάρκινγκ με πλατεία, αλλά στο τέλος δεν είχε αντίρρηση να γίνει και δικαστικό μέγαρο).

@ Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι δημοτικοί άρχοντες από το 1971 και μετά δεν κατάφεραν ν' αξιοποιήσουν το γιαπί της Ραλλείου και αυτό δεν μπορεί να κρυφτεί με τίποτα κάτω στον Πειραιά...