Latest News

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Συναυλία των ΟΝΙΡΑΜΑ στο Δημοτικό Θέατρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας των ΟΝΙΡΑΜΑ έρχεται στον Πειραιά, για να τραγουδήσει αφιλοκερδώς  στα παιδιά που φιλοξενούνται σε Ιδρύματα και Στέγες της πόλης. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ)






Μια μοναδική συναυλία με το δημοφιλές συγκρότημα ''Onirama'' θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου στις 18.30.
Η μουσική βραδιά έχει φιλανθρωπικό σκοπό και διοργανώνεται από το site για τη σύγχρονη μητέρα 4moms.gr σε συνεργασία με το Δήμο Πειραιά.

Οι ''Onirama'' θα ταξιδέψουν μουσικά 500 παιδιά από το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, το Σωματείο Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες "Αργώ", την "Κιβωτό", τον Ερυθρό Σταυρό, το Παιδικό Σπίτι, τον Καλό Ποιμένα, το Ζάννειο Ορφανοτροφείο. 
Στη μουσική παράσταση συμμετέχει και το Εργαστήρι μουσικής των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.(;;;)!


Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

''Η συναυλία των ''Onirama'' είναι μια ξεχωριστή συναυλία. Η δημοτική Αρχή στηρίζει πρωτοβουλίες που κινούνται στην κατεύθυνση της αλληλεγγύης και της προσφοράς στο συνάνθρωπο. Πιστεύω πως το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε γιορτινές ημέρες είναι να προσφέρουμε στιγμές χαράς σε αυτά τα παιδιά και να τους δείξουμε ότι είμαστε δίπλα τους. Θέλουμε να βλέπουμε τα χαμογελαστά πρόσωπα των μικρών μας φίλων, θέλουμε να νιώσουν ζεστασιά και αγάπη τις Άγιες αυτές ημέρες. Να ευχαριστήσω τις μαμάδες από το 4moms.gr αλλά και το συγκρότημα ''Onirama'' που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και θα τραγουδήσει αφιλοκερδώς για τα παιδιά μας. Να ευχηθώ σε όλους χρόνια πολλά, με υγεία, ευτυχία. 
Το 2015 να γεμίσει τις καρδιές μας με αισιοδοξία και αγάπη''.

Η εκπρόσωπος του 4moms.gr  Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη, τόνισε:

''Εμείς οι μαμάδες του 4moms.gr είμαστε χαρούμενες που σε συνεργασία με το Δήμο Πειραιά διοργανώνουμε μια βραδιά για τα παιδιά των ιδρυμάτων του Πειραιά. Είναι σημαντικό να δίνεις χαρά σε αυτά τα παιδιά και είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να χαμογελάσουν αυτές τις ημέρες, που είναι ημέρες χαράς και θαλπωρής''.



Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις. Ο Αϊ Βασίλης θα μοιράσει σε όλα τα παιδιά παιχνίδια, μπαλόνια, σοκολάτες κ.α.