Latest News

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Αυτή είναι η αλήθεια για τα ρούχα στην ΚΟΔΕΠ (ΕΠΙΣΤΟΛΗ)

LogoΜια επιστολή με ονοματεπώνυμο αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τα ρούχα στην ΚΟΔΕΠ του...
Δήμου Πειραιά.
Στην επιστολή που λάβαμε μέσω e-mail, σημειώνονται τα εξής:

"Ονομάζομαι Καρακώστα Ελένη και εργάσθηκα στη Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά ΚΟ.Δ.Ε.Π με το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ ‘’Απασχόληση ανέργων που βρίσκονται στο στάδιο πλησίον της σύνταξης’’ για τρία (3) χρόνια. Είχα την τιμή να τοποθετηθώ από την τότε Πρόεδρο της ΚΟ.Δ.Ε.Π κ. Πασχαλίνα Καλαγιά - Καραμαλάκου στον τομέα του ρουχισμού.
Στις ανακρίβειες που αναφέρει το άρθρο δηλώνω ότι δόθηκαν σε ωφελούμενους της ΚΟ.Δ.Ε.Π ρούχα, παπούτσια, μπουφάν (ανδρικά, γυναικεία παιδικά), παιχνίδια, σκεπάσματα, καρότσια και κρεββάτια για μικρά παιδιά. Είχε την ιδέα η κ. Καλαγιά να μεριμνήσει ώστε να φτιαχτεί το πακέτο με στοιχειώδη και απαραίτητα είδη ρουχισμού για μωρά ‘’προίκα μωρού’’ σε ετοιμόγεννες γυναίκες. 

Τα ρούχα τα οποία εδίδοντο ήταν πρώτον καινούργια από δωρεές και δεύτερον ελαφρώς μεταχειρισμένα από οικογένειες τα οποία κατόπιν αυστηρής εντολής και οδηγίας της κ. Καλαγιά διαλέγονταν προσεχτικά, έτσι ώστε οι Πειραιώτες που εξυπηρετούνταν και όχι μόνο να αισθάνονταν ευχαριστημένοι.
Όσον αφορά στα καινούργια ρούχα που αναφέρει το άρθρο ότι ήταν κλειδωμένα στο υπόγειο πρέπει να αναφέρω πρώτον ότι είναι ανακρίβεια και αισχρό ψεύδος και δεύτερον ότι ήταν δωρεά προς την ΚΟ.Δ.Ε.Π από εταιρεία που έκλεισε λόγω εμπρησμού και όσα σώθηκαν παραχωρήθηκαν όπως ήταν με τα αντικλεπτικά επάνω τους. Πολλά εξ αυτών δόθηκαν σε ωφελούμενους , πολλά παρέμειναν με έναν και μόνο στόχο, να συνεχιστεί το έργο το οποίο η κ. Καλαγιά ξεκίνησε.
Ακόμη σχετικά με την ανακρίβεια που αναφέρει το άρθρο για τον τομέα του ρουχισμού αναφέρω ότι λειτουργούσε καθημερινά στον πρώτο (1) όροφο, ο οποίος είχε καθαριστεί και τακτοποιήθηκαν σε τρεις αίθουσες τα ρούχα όπου εξυπηρετείτο ο κόσμος. Το κυριότερο που πρέπει να αναφερθεί είναι ότι όλα τα είδη ρουχισμού που δόθηκαν είναι καταγεγραμμένα με λεπτομερή στοιχεία και υπογραφές των ωφελούμενων. Αυτά που αναφέρω είναι η πάσα αλήθεια.
Όλες οι δομές της ΚΟ.Δ.Ε.Π επί της προεδρίας της κ. Καλαγιά λειτούργησαν με πλήρη διαφάνεια και αποτελεσματικότητα και με γνώμονα το σεβασμό, την αγάπη και τη φροντίδα στον έχοντα ανάγκη συνάνθρωπο μας, που είχε την ατυχία να χτυπηθεί από την κρίση.
Τελειώνοντας θα ήθελα να αναφέρω τούτο: εφόσον η κ. Καλαγιά αποδεικνύεται άξια εκ του αποτελέσματος και το έργο της αποτελεί πρότυπο είναι μιζέρια να μην της αναγνωρίζεται η αξία της. Εύχομαι στη καινούργια Πρόεδρο να ακολουθήσει το έργο που ξεκίνησε η κ. Καλαγιά για το καλό όλων των Πειραιωτών.
ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΓΙΑΤΙ;"


@ Η επιστολή είναι απάντηση σε δημοσίευμα άλλου site και λέει την αλήθεια για τα ρούχα στην ΚΟΔΕΠ...