Latest News

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Χώρισαν ξανά Ελένη Φουρέιρα – Γιώργος Σαμαράς

Χώρισαν ξανά Ελένη Φουρέιρα – Γιώργος Σαμαράς Όσο και να προσπάθησαν η Ελένη Φουρέιρα και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Γιώργος Σαμαράς να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, ο χωρισμός τους ήρθε ξανά και τώρα είναι ακόμα...
πιο επώδυνος.

Το πρώην ζευγάρι υπήρξε μαζί και πριν 5 χρόνια, όμως η σχέση τους έληξε άδοξα στα τέλη του 2009. Μετά την Ελένη, ο Γιώργος Σαμαράς βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της Κατερίνα Καινούργιου, όμως ούτε και αυτή του η σχέση είχε happy end. Στις αρχές του 2013 ο Σαμαράς επισκέφτηκε στην Ελένη Φουρέιρα στο κέντρο που εμφανιζόταν εκείνη την περίοδο στη Θεσσαλονίκη και η σχέση τους… αναθερμάνθηκε.
Ενάμισι χρόνο μετά, ο χωρισμός ήρθε ξανά, με την Ελένη Φουρέιρα να μοιάζει να μην ήθελε το τέλος της σχέσης της με το διεθνή ποδοσφαιριστή. Το τελευταίο διάστημα οι δυο τους διατηρούσαν σχέση από απόσταση αφού η τραγουδίστρια βρίσκεται στην Αθήνα και ο Σαμαράς στην Αγγλία. Τα ταξίδια και των δυο τους ήταν συχνά όμως απ’ ό,τι φαίνεται αυτό δεν ήταν αρκετό να τους κρατήσει μαζί.
Παρά το δαχτυλίδι που φορούσε η Φουρέιρα, τη γνωριμία των οικογενειών τους, τα κοινά τατουάζ και τα συνεχή πήγαινε-έλα σε Αγγλία και Ελλάδα, φαίνεται πως η σχέση δεν άντεξε με τον Γιώργο Σαμαρά να δίνει οριστικό τέλος. Όσο μπορούμε δηλαδή να μιλάμε για οριστικές καταστάσεις, καθώς ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή.
Η Ελένη πάντως δεν είναι στα καλύτερά της. Το μόνο σίγουρο; Μέλι πίνει η Κατερίνα Καινούργιου που δεινοπάθησε μέχρι να ξεπεράσει το Γιώργο Σαμαρά…