Latest News

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Πολ Ροσόλι: Ο παρουσιαστής που έγινε ρεζίλι γιατί δεν… τον κατάπιε το ανακόντα [βίντεο]


Ανακόντα τρώει ζωντανό κασκαντέρ σε ντοκιμαντέρ του Discovery Channel [βίντεο]
Το Discovery Channel σόκαρε το κοινό το βράδυ της Κυριακής, όταν οι τηλεθεατές παρακολούθησαν με κομμένη την ανάσα έναν περιβαλλοντολόγο κασκαντέρ να γίνεται λεία ενός γιγαντιαίου...
θηλυκού ανακόντα.
Και πριν πάει το μυαλό σας σε κάποιο τραγικό δυστύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως ο 27χρονος Πολ Ροσόλι αποφάσισε μόνος του να… καταβροχθιστεί από το τεράστιο φίδι στο βωμό της τηλεθέασης. 
Ο περιβαλλοντολόγος θέλησε με αυτόν τον τρόπο να τραβήξει την προσοχή του κοινού ώστε να θίξει θέματα που αφορούν στην προστασία του συγκεκριμένου είδους και να κερδίσει χρήματα τα οποία θα δοθούν για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος των ερπετών.
Φορώντας ειδική στολή προς αποφυγή τραυματισμού, ο Ροσόλι «λούστηκε» με αίμα γουρουνιού για να έλξει το ανακόντα και στη συνέχεια αφέθηκε στην επίθεση του τρομακτικού ερπετού με τις κάμερες να καταγράφουν το αποτρόπαιο θέαμα. Παρούσες ήταν τόσο η σύζυγος όσο και η κόρη του παράτολμου κασκαντέρ, με τον ίδιο να έχει δώσει σαφείς οδηγίες κανένας από την δεκαμελή ομάδα του να μην σπεύσει να τον γλιτώσει από το φίδι μέχρις ότου καλέσει ο ίδιος για βοήθεια.
Ο Ροσόλι βρέθηκε για αρκετά δευτερόλεπτα εγκλωβισμένος με το φίδι μήκους 6,5 μέτρων  να τυλίγεται με απίστευτη δύναμη γύρω από το κορμί του για να τον αναισθητοποιήσει, όμως δεν καλούσε σε βοήθεια. Μόνο όταν τα σαγόνια του ανακόντα έφτασαν στο κεφάλι του και ο ίδιος ένιωσε το χέρι του να σπάει κάλεσε για βοήθεια και σηματοδότησε τη λήξη του «πειράματος».
Κατά τη διάρκεια της προβολής του ντοκιμαντέρ με τίτλο «Eaten Alive» ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους τηλεθεατές να υποστηρίζουν πως ο περιβαλλοντολόγος έθεσε σε κίνδυνο την ομάδα του για χαζό λόγο και πως τέτοιου είδους σκηνές δεν θα έπρεπε να προβάλλονται. Το «κράξιμο» του κοινού ήταν… δηλητηριώδες διότι μπορεί το ντοκιμαντέρ να λεγόταν Eaten Alive, ωστόσο ο Ροσόλι δείλιασε και δεν άφησε το ανακόντα να τον φάει ζωντανό. Το Twitter γέμισε από επικριτικά σχόλια για τον κασκαντέρ κι τον παραπλανητικό τίτλο με τον ίδιο να δηλώνει απτόητος.
Ο Ροσόλι επιμένει πως καλώς έκανε ό,τι έκανε διότι με τον τρόπο αυτό πέτυχε τον ντόρο που επεδίωκε και ευελπιστεί πως ο σκοπός της συγκεκριμένης ενέργειας για τη συγκέντρωση χρημάτων για τη σωτηρία του φυσικού περιβάλλοντος του ανακόντα θα επιτευχθεί.
Παράξενο τρόπο διάλεξε πάντως για να κάνει το κοινό να… συμπαθήσει τα γιγαντιαία αυτά ερπετά.