Latest News

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Βαγγέλης Μαρινάκης: "Έχω τη συνείδησή μου καθαρή..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα με την Μάλμε σε δηλώσεις του προανήγγειλε συνέντευξη τύπου με αποκαλύψεις τονίζοντας πως είναι ήσυχος με την συνείδηση του! 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ





Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά την έξοδο του από τα επίσημα του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου. Αναφέρθηκε τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στα εξωαγωνιστικά ζητήματα, τονίζοντας πως θα παραμείνει στον σύλλογο για πολλά χρόνια ακόμη, ενώ επεσήμανε πως σύντομα θα μιλήσει με χαρτιά και αποδείξεις, σε συνέντευξη Τύπου που θα γίνει. 
 Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε τα εξής: 
"Πιστεύω πως είμαστε μέσα στους στόχους μας και πλέον στην Ευρώπη κοιτάζουμε το Europa League. Δείξαμε τη δυναμική μας μέσα στο γήπεδο, προχωράμε.. Ελπίζω στη συνέχεια να έχουμε μία καλή κλήρωση, και να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη. Όπως είδατε, είχαμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε στο Champions League. Για έναν βαθμό δεν περάσαμε, καθώς αν ήμασταν στην ισοβαθμία με τη Γιουβέντους θα είχαμε περάσει εμείς. Και θα περνάγαμε όχι γιατί θα μας έκαναν τη χάρη, έχοντας εξάρτηση από άλλους. Θα περνάγαμε γιατί το αξίζαμε, γιατί το αποδείξαμε, έχοντας κερδίσει Ατλέτικο και Γιουβέντους. 
Θεωρώ πως η πρόκριση χάθηκε στο Μάλμε. 
Γεγονός που μας αφήνει μία πικρή γεύση. 
Είδαμε τον τρόπο που χάσαμε στο Μάλμε, δε χρειάζεται να αναφέρω τους λόγους. Δεν σταματάμε όμως εκεί, συνεχίζουμε! Χρειάζεται σκληρή δουλειά απ' όλους. Μίλησα στους παίκτες και τους είπα ότι θέλω να συνεχίσουν όντας απόλυτα συγκεντρωμένοι στους στόχους της ομάδας. Πρώτος μας στόχος είναι η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Θα γίνουν διορθωτικές αλλαγές από εδώ και πέρα και θα κάνουμε μεταγραφές τον Γενάρη ώστε να ενισχύσουμε την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Η φανέλα του Ολυμπιακού είναι βαριά. Και το καλύτερο σκάουτινγκ να έχεις κάνει, δεν είναι εύκολο να παίξεις σε αυτή την ομάδα, δεν είναι εύκολο να αντέξεις το βάρος της φανέλας. Θέλω να πω ότι ο Ολυμπιακός προχωράει δυνατά! Και θέλω να τονίσω σε όλους πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα είναι στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια ακόμη. Όλα αυτά που διαβάζουμε, όλες αυτές οι... δίκες, δεν μας αγγίζουν, δεν με αγγίζουν. Εγώ έχω τη συνείδηση μου καθαρή. Οι βρωμιάρηδες δεν την έχουν και εκείνοι φοβούνται. Όλα αυτά όμως θα τα ακούσετε σε συνέντευξη Τύπου που θα γίνει. Θα μιλήσω με αποδείξεις και με χαρτιά, για ό,τι πω. Θα τα πούμε σύντομα και θα δούμε σύντομα το ποιος έχει δίκιο. 
Τα όσα είπε για την αναμέτρηση με την Μάλμε και την συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ, πέρασαν σε 2η μοίρα μιας και ο ίδιος τόνισε πως σύντομα θα προβεί σε αποκαλύψεις και μάλιστα με στοιχεία και χαρτιά! Ξεκαθάρισε πως θα μείνει στο τιμόνι των «ερυθρόλευκων» για πολλά χρόνια και επισήμανε πως δεν τον αγγίζει «η λάσπη και η παραπληροφόρηση»!