Latest News

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Ο νέος έρωτας της Δούκισσας Νομικού -Ο νεαρός που της έκλεψε την καρδιά (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο νέος έρωτας της Δούκισσας Νομικού -Ο νεαρός που της έκλεψε την καρδιά [εικόνες]Ολα καλά φαίνεται ότι κυλούν στη ζωή της Δούκισσας Νομικού, η οποία εκτός από την επιτυχία στα επαγγελματικά αυτή την περίοδο φαίνεται ότι περνά μια εξίσου καλή περίοδο και στην προσωπική...
της ζωής.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real η όμορφη παρουσιάστρια φαίνεται ότι έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του νεαρού επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδωρίδη, γιου της Ελένης Κόκκαλη από τον πρώτο της γάμο με τον Σάββα Θεοδωρίδη.
Ο φωτογραφικός φακός της Reallife, η οποία φιλοξενεί εκτενές φωτορεπορτάζ, εντόπισε την Δούκισσα Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη πριν λίγες ημέρες να φθάνουν χέρι-χέρι σε αθλητικό κέντρο των νοτίων προαστίων.
Οπως σημειώνει η Reallife, η συμπεριφορά τους, καθόλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο αθλητικό κέντρο,  μαρτυρούσε οικειότητα, αφού γυμνάστηκαν μαζί, με τον νεαρό να βοηθά την παρουσιάστρια σε κάποιες ασκήσεις με ιδιαίτερη φροντίδα, ενώ πολύ συχνά αγκαλιάζονταν θερμά, με τρόπο που μόνο φιλικός δεν έμοιαζε.
Μάλιστα, στο τέλος αποχώρησαν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο είχαν πάει, δηλαδή πιασμένοι χέρι-χέρι.