Latest News

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικο bazaar βιβλίου στον Πειραιά

Στον Πειραιά το χριστουγεννιάτικο bazaar βιβλίου του Βήμα FMΠάρε βιβλίο με ένα ευρώ, είναι για καλό σκοπό. Αυτό θα μπορούσε να είναι το σύνθημα για το χριστουγεννιάτικο bazaar βιβλίου του...
 Βήμα FM 99,5 που γίνεται φέτος στον Πειραιά.
Από σήμερα και ώς τις 14 Δεκεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, 250.000 τίτλοι βιβλίων των εκδόσεων του ΔΟΛ θα διατίθενται προς ένα ευρώ.  

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά για την ενίσχυση πάνω από 1.500 οικογενειών που έχουν ανάγκη από τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Το bazaar θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί ώς τις 9 το βράδυ. Για τους μικρούς επισκέπτες του bazaar θα στηθεί ένας ειδικά διαμορφωμένος παιδότοπος.
Παράλληλα, στο αμφιθέατρο του ΣΕΦ, χωρητικότητας 900 ατόμων, έχει προγραμματιστεί ένα πλούσιο καλλιτεχνικό και πολιτιστικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει: 
Παιδικές θεατρικές παραστάσεις, θέατρο Σκιών, συναυλία με τον Χρήστο Νικολόπουλο, τον Κώστα Καραφώτη και την Ζωή Παπαδοπούλου, συναυλία της Καμεράτα, παράσταση της παιδικής Ορχήστρας Σπύρου Λάμπρου, αλλά και συναυλία με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού.