Latest News

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ

Για πρώτη φορά (;) διοργανώνεται στον Πειραιά το Χριστουγεννιάτικο Βιβλίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά...
Γιάννη Μώραλη.
Από τις 11 έως τις 14 Δεκεμβρίου και από τις 10:00 έως τις 21:00, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν ένα βιβλίο με μόλις ένα ευρώ.

Φέτος οι εκδηλώσεις είναι αφιερωμένες στα παιδιά, για τα οποία θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις όπως παιδότοποι, παιχνίδια, φουσκωτά, τσουλήθρες, παιδικές θεατρικές παραστάσεις, αφηγήσεις παραμυθιών, χιονόμπαλες και πολλά άλλα happenings. Στους μικρούς μας φίλους θα προσφερθούν ζεστά ροφήματα και γλυκά κεράσματα.

Ολα τα έσοδα του Χριστουγεννιάτικου Bazaar θα διατεθούν στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά για να τους άπορους πολίτες του Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης δήλωσε: "Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar Βιβλίου του ΒΗΜΑ FM είναι πλέον  ένας πολύ σημαντικός θεσμός και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που φέτος πραγματοποιείται για πρώτη φορά στον Πειραιά.
 Είναι πολύ σημαντικό ότι όλα τα έσοδα θα δοθούν στους αδύναμους οικονομικά συνδημότες μας, σε αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη.
 Για αυτό το λόγο καλώ όλους τους Πειραιώτες -και όχι μόνο- να επισκεφθούν το Bazaar, να αγοράσουν τα βιβλία τους με μόνο ένα ευρώ το ένα συνεισφέροντας με αυτό τον τρόπο σε αυτή την προσπάθεια αλλά και να διασκεδάσουν δωρεάν με τις οικογένειες τους στις πολύ όμορφες εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί γι΄ αυτό το τριήμερο.
 Είναι για ιερό σκοπό...".