Latest News

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Ίσως το πιο συγκινητικό βίντεο του 2014 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανθρωπιά: Ίσως το πιο συγκινητικό βίντεο του 2014Αυτό είναι ίσως το πιο συγκινητικό βίντεο με πρωταγωνιστές δύο άστεγους  για το 2014
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Βρισκόμαστε στα μέσα καλοκαιριού στην Νέα Υόρκη. Μία πόλη στην οποία αποθεώνεται ο πλούτος και η φτώχεια. Στο Μεγάλο Μήλο μία ομάδα νέων με το όνομα ModelPranksters η οποία διαθέτει και ένα από τα πιο δημοφιλή κανάλια στο YouTube αποφασίζει να βάλει σε μία «δοκιμασία» δύο αστέγους. Τους πλησιάζουν και τους προτείνουν να συμμετάσχουν σε μία προσπάθειά τους προκειμένου να κερδίσουν 100 δολάρια. Φυσικά οι άστεγοι (οι οποίοι σύμφωνα με τα λεγόμενα του ενός βγάζουν έως και έξι δολάρια σε μία μέρα) δέχονται χωρίς δεύτερη σκέψη. «Ίσως καταφέρω να αγοράσω ένα καινούργιο παντελόνι λέει ο πρώτος».
Τελικά τους ανακοινώνουν πως θα πρέπει να αναμετρηθούν σε έναν μεταξύ τους αγώνα μπρα ντε φερ και ο νικητής θα κερδίσει τα 100 δολάρια. Είναι βάρβαρη αλήθεια η δοκιμασία αυτή ωστόσο οι νεαροί δεν έχουν την διάθεση να εκμεταλλευτούν κανέναν. Χωρίς να τους το έχουν πει, πρόκειται να δώσουν και 50 δολάρια στον χαμένο μόνο και μόνο επειδή συμμετείχε.
Το τραπέζι είναι έτοιμο, οι άστεγοι ξεκινούν. Ο νεαρός λευκός παίρνει το προβάδισμα ωστόσο ο μεσήλικας μαύρος κάνει την αντεπίθεσή του και κερδίζει τον αγώνα. Η απογοήτευση είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του χαμένου. Ο μαύρος όμως μόλις παίρνει το έπαθλό του κάνει μία κίνηση που ξαφνιάζει και τους ίδιους τους οργανωτές του βίντεο. «Ξέρω πως περνάμε δύσκολα, γι αυτό σου δίνω τα μισά από αυτά που κέρδισα» λέει ο νικητής... Τελικά σηκώνονται και αγκαλιάζει ο ένας τον άλλον.
Ο ένας από τους διοργανωτές, έκπληκτος ρωτά τον γενναιόδωρο άστεγο «σου είναι παντελώς άγνωστος έτσι;» για να τους ξαφνιάσει τελικά και να βγάλει άλλα 100 δολάρια από το πορτοφόλι του και να τους τα μοιράσει.Και οι δύο προσπάθησαν, ο ένας έχασε και οι δύο τελικά βγήκαν κερδισμένοι. Και απέδειξαν πως όσο δύσκολη και να είναι η ζωή, η ανθρωπιά μας κάνει καλύτερους. KoolNews.gr