Latest News

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Καρντάσιαν και Ριάνα έχασαν πάνω από 1 εκατομμύριο αγορασμένους followers στο Instagram


Πάνω από 1 εκατομμύριο αγορασμένους followers έχασαν Καρντάσιαν και Ριάνα μετά την εκκαθάριση του Instagram
Δεν είναι λίγες οι φορές που διασημότητες όπως η Κιμ Καρντάσιαν, η Ριάνα και ο Τζάστιν Μπίμπερ έχουν σχολιαστεί για τον τεράστιο αριθμό ακολούθων τους στα μέσα...
κοινωνικής δικτύωσης. 
Το Instagram επιφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη για τρανταχτά ονόματα της σόουμπιζ, καθώς φρόντισε να… εξαφανίσει πάνω από 1 εκατομμύριο followers από το προφίλ τους, γεγονός που μοιάζει τεράστιο πρόβλημα για τους ίδιους.
Όχι, αυτό δεν αποτελεί πλήγμα μόνο στη… ματαιοδοξία των διασήμων, αλλά και στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, καθώς όπως γνωρίζουμε οι ίδιοι κερδίζουν πολλές χιλιάδες δολάρια από διαφημιστικές εταιρείες για να διαφημίσουν τα προϊόντα γνωστών επιχειρηματιών στα προσωπικά τους προφίλ. Τι ακριβώς συνέβη όμως; Το Instagram αποφάσισε να απενεργοποιήσει όλους τους λογαριασμούς που έμοιαζαν ψεύτικοι ή spam, χαρακτηρίζοντας τους ως «ανεπιθύμητους».
Σύμφωνα δε διευθυντικό στέλεχος της εταιρείας Talent Resources, πολλά προφίλ διασήμων ελέγχονται από ομάδες κοινωνικών δικτύων, οι οποίες αγοράζουν πολλοί φθηνά followers για να ενισχύουν τα προφίλ αυτά και να προσελκύουν διαφημιστές. Η τιμή; Σύμφωνα με πληροφορίες με μόλις 25 ευρώ μπορεί κανείς να αγοράσει 2.500 ακολούθους.
Η Κιμ Καρντάσιαν και η Ριάνα, δεν ήταν οι μοναδικές διασημότητες που είδαν μεγάλο μέρος των followers τους να εξαφανίζονται εν μία νυκτί. Ο λογαριασμός της Κέιτι Πέρι έχασε 300.000 άτομα, ενώ απώλειες είχαν επίσης η Πάρις Χίλτον, η Μπιγιονσέ και η Όπρα Γουίνφρεϊ.  Το μεγαλύτερο σοκ ωστόσο υπέστη ο… Τζάστιν Μπίμπερ που είδε τους followers του να μειώνονται κατά 3,5 εκατομμύρια.